Fluke 369 FC Cleste ampermetric TRMS

Garantie 36 Luni

Fluke Platinum Badge

Noii cleşti de măsură pentru scurgeri de curent Fluke® 368 FC şi 369 FC îi ajută pe electricienii din mediul industrial şi tehnicienii de întreţinere să identifice, documenteze, înregistreze şi să compare măsurătorile scurgerilor de curent în timp, pentru a ajuta la prevenirea problemelor înainte ca acestea să aibă loc, fără a opri echipamentele critice.

 

Caracteristici generale:

  • Aparatele de măsură solide au fălci cu diametru mare (40 mm pentru 368 FC, 61 mm pentru 369 FC) pentru lucrul cu conductoare de mari dimensiuni.
  • Fălcile de prindere sunt complet ecranate şi concepute pentru a capta cu precizie semnalele scurgerilor de curent foarte mici (chiar şi până la 10 μA) şi a minimiza interferenţele electromagnetice externe.
  • Aparatele de măsură true-RMS sunt concepute pentru a măsura cu exactitate semnalele complexe, având rezoluţii de până la 1 μA şi limita superioară de măsurare de peste 60 A.
  • Instrumentele 368 FC şi 369 FC sunt compatibile cu sistemul Fluke Connect® — un sistem de peste 40 instrumente de testare wireless care comunică cu aplicaţia Fluke Connect sau cu software-ul Fluke Connect Assets, o soluţie bazată pe stocarea datelor în cloud care colectează măsurătorile pentru a oferi o imagine complexă a stării echipamentelor critice — permiţând tehnicienilor să înregistreze şi să partajeze atât imagini termice, cât şi măsurători electrice în timp real pe smartphone-urile sau tabletele lor şi să le încarce automat în cloud. Rapoartele pot fi create şi partajate direct de la locul de muncă, prin e-mail.  De asemenea, Fluke Connect permite utilizatorilor să colaboreze în timp real cu alţi colegi prin apelurile video ShareLive™, ceea ce creşte productivitatea activităţii pe teren.*
  • Cleştii de măsură cu clasificare de siguranţă CAT III 600 V sunt dotaţi cu o lampă de lucru cu LED orientată către înainte pentru utilizare în dulapurile electrice întunecate, un afişaj cu iluminare de fundal cu dezactivare automată şi cu oprire automată pentru o durată de viaţă extinsă a bateriei.

 fluke connect banner

Pachetul de livrare include:

  • Fluke 369 FC
  • Husa de protectie
  • Baterii 2 AA
  • Manual de utilizare

Fluke 368 fc pachet de livrare

 

 

Fluke 368 fc fisa tehnica no1

Fluke 368 fc fisa tehnica no2

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs
Laborator de Metrologie acreditat ARC Brasov Laborator de Reparatii acreditat ARC Brasov