Megger AVO830 Multimetru pentru inginerii electricieni

Garantie 24 Luni

megger logo

Proiectată special pentru inginerii electricieni şi pentru electricienii profesionişti, această serie de multimetre rezistente, de înaltă calitate, oferă selecţia ideală de funcţii. Inovaţiile utile, precum comutarea între impedanţa ridicată şi cea scăzută, oferă o metodă sigură şi rapidă de identificare a

tensiunilor fantomă cuplate capacitiv. Noua funcţie de detectare fără contact a tensiunii, cu două niveluri de sensibilitate, vă ajută să identificaţi de la distanţă circuitele aflate sub tensiune şi apoi să localizaţi cu precizie conductorul sau circuitul respectiv.

Multimetrele din seria AVO830 se disting şi datorită funcţiei de detectare a succesiunii fazelor, care contribuie la prevenirea conectării incorecte şi a deteriorării motoarelor şi generatoarelor care poate fi cauzată de aceasta.

Toate aceste funcţii se adaugă faptului că această serie oferă un afişaj pentru valori de până la 10.000, cu o marjă de precizie de bază de 0,01% şi intrări de 4 mm cu obturator, care asigură realizarea corectă de fiecare dată a conexiunilor.

 

Caracteristici generale:

  • Tensiune şi curent, cu TRMS, rezistenţă, conductanţă, capacitate, frecvenţă şi măsurarea temperaturii
  • Alegerea impedanţei de intrare fără schimbarea domeniilor de test, pentru detectarea rapidă şi sigură a tensiunilor cuplate neintenţionat
  • Detector fără contact, integrat, a circuitelor aflate sub tensiune, cu setări de sensibilitate înaltă sau scăzută
  • Instrumente de captură a valorilor măsurate, inclusiv pentru valorile minime, maxime şi medii, hold manual şi automat a valorilor, uniformizare şi filtrare de tip „trece jos”, pentru a vă asigura că veţi obţine măsurătoarea corectă.
  • Detectarea succesiunii fazelor
  • CAT IV 600 V şi CATII 1000 V
  • Clasă de protecţie IP64

 

* Produsul devine disponibil la sfarsitul anului 2017!

Megger AVO800 Series - Tabel tehnic comparativ

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs