EuroSMC ETP-4 Short Circuit Impedance Measurement unit

Garantie 12 Luni

Logo EuroSMC    

 

Echipamentul de masurare ETP-4 este o unitate care executa automat urmatoarele masuratori ale tururor tipurilor de putere, distributii sau transformatoare:

  • Masurarea impedantei de scurtcircuit
  • Curentul de scurtcircuit la tensiunea de incercare
  • Pierderea de tensiune la scurtcircuit

 Aparatul realizeaza testul in mod automat. Tensiunea de test este generata printr-un motor de tip "variac". Astfel se asigura repetabilitatea testelor succesive în ceea ce priveste modul de aplicare a tensiunii si se evita riscurile nedorite ca urmare a aparitiei unui curent tranzitoriu brusc.

 

Caracteristici:

  • Programul software ghideaza conectarea corecta a cablurilor de test pe bobina primara si scurtcircuitele care trebuie sa fie facute in partea secundara (sau tertiara), conform cu grupul specific de conectare pe care transformatorul testat il are.
  • Programul software recomanda pozitiile comutatorului care ar trebui sa fie testate in functie de reglarea maxima %, in comparatie cu pozitia nominala
  • Afiseaza si inregistreaza forma de unda a curentului si a tensiunii. Acest lucru imbunatateste capabilitatea de diagnosticare pentru analize viitoare.

 

Comparatie produse ETP

EuroSMC ETP-4 Specificatii tehnice (en)

EuroSMC Power Transforme Maintenance ETP System (en)


EuroSMC ETP-4 Specificatii tehnice (en)


Catalog general EuroSMC (en)

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs