Rohde & Schwarz HMC8041 Single Channel Power Supply

Rohde and schwarz logo

Caracteristici generale:

 

 • eficiență energetică ridicată, disiparea căldurii scăzută și ventilatoare silențioase
 • elemente reziduale scăzute datorită post-regulatorului  liniar
 • operare comoda in paralel în serie prin intermediul urmarirea V / I
 • protecția împotriva supratensiunii (OVP) pentru toate ieșirile
 • protecție de supraputere (OPP) pentru toate ieșirile
 • siguranțe electronice primare combinabile
 • funcția  EasyArb pentru curbe V / I definite de utilizator
 • EasyRamp pentru simularea unei curbe de start-up (programabile direct pe dispozitiv)
 • Secvențiere (secvențierea de start a canalelor)
 • intrare analogică pentru controlul extern prin tensiune (0 V la 10 V) și curent (4 mA până la 20 mA)
 • triger pe intrare pentru pornirea / controlul EasyArb
 • logger de date ce permite salavarea pe unitatea flash USB în format CSV
 • Interfețe: USB-TMC / -VCP, Ethernet, LXI, IEEE-488 (GPIB)

 

Descriere

Sursele de alimentare cu unu, doi sau trei canale - R & S®HMC804x impreuna cu specificațiile lor și o gamă largă de funcții sunt ideale pentru a fi utilizate în laboratoarele de dezvoltare și mediile industriale. Datorită eficienței lor ridicate de energie, sursele de alimentare liniare rămân reci și silentioase, chiar și la sarcină maximă.

 Interfețele practice și conectorii permit utilizatorilor să lucreze rapid și convenabil, cu R & S®HMC804x, chiar și în rack de 19 ".

 Familia R & S®HMC804x este formata din trei modele cu o putere totală maximă de până la 100 W și o gamă de tensiune de la 0 V la 32 V. Un singur canal R & S®HMC8041 ofera un curent  maxim de 10 A, cu două canale R & S ®HMC8042 un maxim de 5A și trei canale R & S®HMC8043 un maxim de 3A pe canal. Modelele cu doua canale si trei canale permit utilizatorilor să conecteze mai multe ieșiri în paralel sau în serie pentru a crește tensiunea sau curentul. Ieșirile sunt izolate galvanic,variabile , și protejate împotriva suprasarcinii și a scurtcircuitelor . Valorile de tensiune, curent și putere sunt redate pe un ecran sclipitor QVGA.

 R & S®HMC804x oferă o gamă largă de funcții pe partea logger , un contor de energie integrat și siguranțe electronice, care pot fi combinate în mod individual pentru fiecare canal, făcându-l ideal pentru dezvoltatorii de hardware, laboratoare si medii industriale. Sursele de alimentare in  comutare liniare  asigură o eficiență ridicată, pentru disiparea minimă de căldură chiar și la sarcină maximă. Dezvoltatorii și utilizatorii industriali beneficiază de funcții utile, cum ar fi pornirea secvențiata de canale, funcțiile EasyArb și EasyRamp, care sunt programabile direct pe dispozitiv, o intrare analogică pentru controlul extern al valorilor tensiunii, o intrare de triger extern pentru controlul canalelor și pasi arbitrari, si protectii reglabile de supratensiune / supraputere pentru fiecare canal.

 Toate conexiunile, inclusiv SENS, sunt disponibile pe panoul din spate. Sursa de alimentare compatibil-LXI poate fi controlata prin LAN, USB sau o interfață GPIB opțională. CDC (portul virtual COM) și clasele TMC  sunt suportate pentru comunicațiile prin USB. Comenzile de control de la distanță se bazează pe standardul SCPI.

 Sursele de alimentare R & S®HMC804x de la Rohde & Schwarz oferă o calitate superioară și funcții inteligente, practice, la un preț extrem de atractiv.

SPECIFICATII HMC 8041