MEgA MEg70 compact monitor

Garantie 24 Luni

MEgA logo

Monitorul compact MEg70 se caracterizeaza prin masurarea mecanica asociata a tensiunii, curentului, masurarea si evaluarea circuitelor, inclusiv o interfata seriala la unitatea care este montata intr-un loc adecvat pe cablul de faza masurat. Un mecanism cu un punct de contact este folosit pentru masurare,  chiar si pe conductorii izolati. Pentru alimentarea cu energie si pentru comunicare, monitorul MEg70 este echipat cu o pereche de terminale arcuite Bocks cu patru poli interconectati, permitand legarea mai multor monitoare MEg70 si conectarea lor la sursa de alimentare comuna si la sistemul de comunicare superioara.

Monitorul compact MEg70 va ofera avantajul de masurare fara transformatoare sau alte componente. Acest fapt reduce semnificativ costurile de instalare si permite implementarea de masuratori precise suplimentare in conformitate cu standardele aplicabile in instalatiile existente.

Monitorul compact MEg70 este destinat pentru masurarea tensiunii, curentului, puterii si energiei unei faze. Monitorul inregistreaza evenimentele de tensiune pe care le evalueaza prin metode de clasa S. Acesta inregistreaza si evalueaza supracurentul ca eveniment.

MEg70 monitor compact indeplineste urmatoarele functii de masurare:

  •  masurare on-line,
  •  inregistrarea in timp a cantitatilor masurate,
  •  evaluarea valorilor extreme ale cantitatilor masurate,
  •  evaluarea graficelor curente,
  •  masurarea energiei electrice in sase registre.

 

Monitorul MEg70 este echipat cu ceas intern de backup, cu memorie flash pentru stocarea datelor masurate si prelucrate digital si o interfata seriala RS485 pentru transferul de date catre retelele si sistemele de masurare superioare, unde acestea sunt mai departe procesate si afisate. Pentru conectarea la un PC cu interfata USB, este necesar sa se utilizeze un convertor de interfata RS485/USB.

Certificat TUV

 

 Producatorul detine certificat TUV SUD ISO 9001   

MEg70 specificatii tehnice 1

MEg70 specificatii tehnice 2

 

MEg70 user manual