MEgA PQ monitor MEg35/D

Garantie 24 Luni

MEgA logo

Monitorul de calitate a puterii incorporat cu intrari diferite pentru retelele de JT, MT si IT a fost proiectat pentru masurarea parametrilor de calitate a tensiunii conform standardului ČSN EN 50160, pentru inregistrarea dezvoltarii unor evenimente de tensiune, pentru monitorizarea tensiunii pe termen lung si a conditiilor actuale si pentru masuratorile oscilloscopice.

PQ monitor MEg35/D masoara patru tensiuni si trei curenti, valori active si reactive de putere si energii. Evalueaza dezvoltarea de tensiune si a evenimentelor curente. Valorile masurate sunt analizate in conformitate cu standardul ČSN EN 61000-4-30. Evaluarile de specialitate pot fi programate in functie de nevoile clientului. PQ monitor MEg35/D ne permite sa identificam directia locului unde problema legata de calitatea tensiunii isi are originea.

Instrumentul a fost construit pentru o instalatie fixa ​​pe un suport DIN. Aceasta permite ca o comunicare la distanta sa fie realizata prin utilizarea interfatelor USB II, RS485 / RS232. In conformitate cu cerintele respective, poate fi livrat in categoria de masurare A sau B.

Certificat TUV

 

 Producatorul detine certificat TUV SUD ISO 9001  

MEg35_D date tehnice 1

MEg35_D date tehnice 2

MEg35_D user guide