Metrawatt SECULIFE IT BASE Luxmetru

Garantie 24 Luni

metrawat icon

SECULIFE IT BASE este un luxmetru de inalta precizie pentru folosirea in spitale si practica medicala. Efectueaza masuratori fiabile ale luminii albe, precum si pentru toate tipurile de surse de lumina artificiala si este ideal pentru asigurarea calitatii: precizia in conformitate cu clasa C il face potrivit pentru o gama larga de activitati de masurare.

 seculife icon

TESTAREA CAMEREI DE CLASIFICARI CONFORM DIN 686-157

In urma modificarii VDIN 6868/57, DIN6868-157 a stabilit directive care prevad testarea luminantei in incaperi in conformitate cu clasificarile de camera.

SECULIFE IT BASE permite masurarea precisa si convenabila in timpul testarii pentru evaluarea posturilor de lucru.

COMODITATE PENTRU UZ ZILNIC

SECULIFE IT BASE este usor de manevrat, instrument special de masurare pentru uz profesional, prezinta caracteristici profesionale ce ofera comoditate: compact, usor de operat, lizibilitate buna, confortabil de transportat cu ajutorul carcasei practice (accesoriu optional)

FUNCTII INTELIGENTE DE CORECTIE

Senzorul de silicon inclus cu SECULIFE IT BASE este corectat color si sensibilitatea sa spectrala este compatibila cu cea a ochiului uman. Instrumentul indeplineste toate conditiile pentru clasa C de masurare a luminantei. Sonda de suprafata este stabilita in asa fel incat unda de lumina oblica este evaluata la un cosinus real. Toate tipurile importante de lumina pot fi masurate foarte precis, fara a lua in considerare factori de precizie.

POTRIVIT PENTRU ORICE INTENSITATE LUMINOASA

Chiar si lumina foarte puternica, de exemplu lumina alba si cea de la faruri, poate fi masurata cu SECULIFE IT BASE fara alte accesorii. Datorita sensibilitatii initiale foarte mari de 0.01 lux, instrumentul este foarte bine adaptat pentru masurarea luminii de intensitate foarte mica, de exemplu lumina de siguranta. Valoarea maxima de masurare este 199,900 lux.

STOCAREA A PANA LA 100 DE VALORI MASURATE

SECULIFE IT BASE este echipat cu o memorie nevolatila pentru pana la 100 de rezultate ale masuratorilor. Ele pot fi procesate direct in instrument, folosind tastatura si afisorul integrate.

 

Caracteristici generale:

  • Precizie a masurarii luminantei;
  • Fotodioda de silicon corectata color;
  • Stocarea pentru pana la 100 de valori masurate;
  • Selectarea automata sau manuala a intervalului de masura;
  • Unitati de masura a luminantei: lux / fc.

 

Pachetul de livrare include:

  • 1 baterie
  • 1 set de instructiuni de operare
  • Certificat de garantie

 

 

 

 

 

seculife it base spec tehnice

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs