Megger SMRT33 Echipament trifazat de testat relee de protectie

megger logo

Din punct de vedere al dimensiunii, greutatii, SMRT33 este cu siguranta cel mai mic si mai usor, complet, sistem de test trifazat al releelor de protectie din acest moment. Ofera o putere mare atat in tensiunea cat si in curentul de test virtual pentru toate tipurile de relee de protectie folosite in industria grea si statii de distributie tensiune medie.

SMRT33 are o combinatie inteligenta de sursa de inalta tensiune si curent mare pentru a testa relee electromagnetice de protectie. Include si posibilitatea de a testa echipamente conform IEC61850.

 

Poate fi controlat manual folosind noua interfata Megger – STVI – ecran mare, color, de inalta rezolutie, LCD si touch screen. Foarte folositoare este si optiunea de sabloane teste standard pentru cele mai cunoscute tipuri de relee.

stivi interface logo

Pentru testare complet automata, SMRT33 poate fi controlat prin Megger Advanced Visual Test Software (AVTS). AVTS este compatibil cu Microsoft Windows XP/Vista/7/8 si proiectat sa organizeze toate aspectele testarii releelor.

 

smrt33 application guide

*Acest produs se configureaza!

 

smrt33 buiding product code

fisa tehnica smrt tavbel comparativ