MEgA Universal energy meter MEg40+/supra

Garantie 24 Luni

MEgA logo

Contorul de energie universal MEg40+ functioneaza ca un electrometru si un monitor, in acelasi timp. In functia electrometru, are sase registre de energie pentru fiecare faza. In functia de monitor, acesta inregistreaza tensiunea pe termen lung, curbele de curent si putere si in conformitate cu standardul de calitate de tensiune CSN EN 50160 ed. 3, inregistreaza evenimente de tensiune si evalueaza abaterile de tensiune din clasa S. Valorile energiilor si cantitatile inregistrate sunt afisate.

Instrumentul  Meg40+/ supra masoara evenimentele de tensiune timp de 60 secunde, in cazul unei caderi a tensiunii de alimentare.

Instrumentul MEg40 + este proiectat pentru masuratori de joasa, medie si inalta tensiune.

Instrumentul MEg40+ face parte din categoria de masurare IV, este proiectat pentru instalarea in circuitele neprotejate ale statiilor de joasa tensiune si inlocuieste  instrumentele clasice  cu pointer si de asemenea electrometrele cu patru cadrane.

Aceasta este fabricat, de asemenea, in versiuni cu interfata RS232 / RS485, care sunt folosite pentru a integra instrumentul MEg40+ in sistemele de masurare. Suplimentar, convertorul USBhost / RS485 poate fi conectat la instrumentul MEg40+ cu interfata USB 2.0.

Modurile de masurare si constantele de conversie ale componentelor lantului de masurare pot fi programate de la tastatura instrumentului sau mai confortabil folosind PC. Programul de utilizare a instrumentului MEg40+ evalueaza datele unui instrument in PC. Datele masurate de mai multe instrumente MEg40+ si arhivate intr-o baza de date pot fi prelucrate cu ajutorul software-ul de sistem WebDatOr.

Certificat TUV

 

 Producatorul detine certificat TUV SUD ISO 9001  

MEg40+supra parametrii tehnici

MEg40+supra user manual