PFIFFNER Group 2767 Set de testare automata transformatoare de curent si de tensiune

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

2767

Setul automat de testare a transformatorului de curent și tensiune 2767 este un instrument modern, complet automat pentru măsurarea rapidă și precisă a erorilor transformatorului. Cerințele tot mai severe de control al calității necesită un grad mai ridicat de confort de operare și fiabilitate absolută a echipamentelor de măsurare utilizate.

Bazat pe cea mai recentă tehnologie de design, acest instrument stabilește noi standarde de calitate, fiabilitate, funcționare convenabilă și întreținere simplă. Domeniile sale de măsurare pentru erori de curent/tensiune, deplasare de fază și excitație curent/tensiune sunt pe deplin în conformitate cu cerințele standardelor internaționale.

Acest instrument de măsurare a fost testat de PTB (Autoritatea Federală Tehnica de Fizica) din Germania. Îndeplinește toate cerințele conform regulilor de testare PTB pentru transformatoarele pentru instrumente de măsurare și este aprobat pentru calibrare.

Caracteristici

Măsurătorile transformatoarelor de curent și tensiune cu un singur instrument

Măsurare complet automată și afișare digitală a erorilor raportului curent/tensiune, deplasare de fază, curent de testare și tensiune

Măsurătorile sunt posibile pe transformatoare de instrumente de orice curent nominal și tensiune a primarului și secundarului

Transformatoarele de testare pot avea rapoarte diferite

Pot fi testate diferite transformatoare folosind un singur transformator standard

Diferite rapoarte standard și de transformare de testare sunt potrivite fără utilizarea unui divizor extern

Aplicații

Laboratoare

Procese de fabricatie

Proceduri de control al calității

Institute de metrologie

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs