GW INSTEK Aparat de masura LCR-6020

GW Instek introduce un nou brand de aparate de masura de mare precizie, seria LCR-6000 care, cu cinci modele, ofera o gama de frecventa de incercare ce se extinde de la 2kHz/20kHz/100kHz/200kHz/300kHz (maxim) si cu o precizie de baza de 0,5%. Designul compact si dimensiunile (inaltimea de 2U si suportul de ½) reprezinta una dintre caracteristicile practice ale seriei, care este optima pentru economisirea spatiului, fie penru partea de sus sau un raft de sistem. Seria compacta LCR-6000 cu numeroase caracteristici, reprezinta o serie de instrumente absolut excelente pentru cercetare si dezvoltare, testul de productie, IQC etc. privind punerea in aplicare a fiecarei etape de testare pentru componente pasive.

Seria LCR-6000 ofera diverse functionalitati, cu dimensiuni compacte. In primul rand, intreaga serie adopta un ecran LCD color de 3,5” si afisarea mare a parametrilor caracteristici. In plus fata de afisarea simultana de stabilire a criteriilor si rezultatele masuratorilor, seria ofera doi parametri suplimentari de monitorizare. Cu alte cuvinte, exista patru parametri: primar/secundar si doua monitorizoare, afisate simultan pe ecranul care imbunataste foarte mult eficienta de masurare. Modul mare de afisare nu doar ca pune accentual pe rezultatele masuratorilor, dar, de asemenea, prevede hotararea PASS/FAIL pentru a facilita un rezultat rapid si convenabil de testare.

Comoditatea este una dintre caracteristicile unice. Seria LCR-6000 vine echipata cu doua metode de zero, care sunt gama completa de frecventa si de locul.  Utilizatorii pot schimba in mod liber  gama de frecventa, fara a opri alimentarea si a schimba modul de prindere in timpul testarii. Prin aceasta se poate reduce foarte mult timp de la executarea in mod repetat a operarii la zero. In plus gama de frecventa a seriei este consecutive, ceea ce permite utilizatorilor sa introduca valori de frecventa precisa pentru a efectua testul cel mai authentic asupra componentelor.

Ca si caracteristici ale seriei LCR-6000, sunt de asemnea diverse masuratori auxiliare pentru a indeplini cerintele de masurare ale diferitelor material. De exemplu, seria asigura functia de control automat al nivelului (ALC) pentru a satisface cerinta de tensiune de incercare de MLCC. Pentru masuratorile componentelor inductive, seria asigura functia curenta de incercare reglabila si functia de masurare a rezistentei curentului continuu. Optional este disponibil un adaptor extern de curent (±2.5A) pentru a satisface cerintele de masurare. In ceea ce priveste testul de curent continuu de tensiune de polarizare pentru cerintele componentelor capacitive, seria permite utilizatorilor sa efectueze masurari de verificare pe material de ±2,5V, tensiune reglabila inern sau prin intermediul unui adaptor optional tensiune de polarizare externa (±45V). Mai mult decat atat, 10 etape de functionalitati de testare listate permit utilizatorilor sa seteze parametrii de testare (fie in functie de frecventa, tensiune sau curent) pentru fiecare pas bazat pe cerintele utilizatorilor, in scopul de a observa evolutia caracteristicilor sursei de alimentare.

Seria LCR-6000 are 10 seturi de memorie definite de criteriile de stabilire a panoului pentru a facilita selectarea criteriilor de testare si economie de timp in setarile repetate. Capacitatea de stocare a 10 000 de rezultate ale masuratorilor pentru inregistrarea cu usurinta a rezultatelor masuratorilor instantanee. Portul USB permite un acces facil la rezultatele inregistrate fara a conecta seria la PC. De asemenea, portul USB permite preluarea si salvarea pe ecran, astfel incat sa ajute utilizatorii in elaborarea orientarilor de setare.

Pentru controlul extern, seria LCR-6000 ofera interfata pentru manipulare si dispunere cu functia sa de sortare a masuratorilor (9 BIN, AUX : 1BIN) pentru a facilita conectarea cu aparatul de sortare, astfel incat sa se sorteze materialele. Pentru cerintele de control si de rezultate de masurare la distanta, seria LCR-6000 ofera interfata RS-232C pentru a ajuta setarea de control sau de masurare de regasire a rezultatelor, prin intermediul comenzilor PC. In plus, software-ul gratuit ofera utilizatorilor un instrument instantaneu pentru stocarea rezultatelor masuratorilor, ceea ce economiseste timp in dezvoltarea de programe.

Noua serie compacta LCR-6000 poate imbunatati eficient utilizarea spatiului. Diversele functionalitati de masurare si metode de afisare face ca seria sa aiba un raport CP in indeplinirea cerintelor de cercetare si dezvoltare, de evaluare a componentelor pentru departamentelor de inginerie, cerintele din categoria de sortare pentru productia de componente si IQC pentru verificarea specificatiilor componentelor.

Caracteristici:

 • LCD color de 3,5”;
 • 5 modele (10Hz ~ 2kHz / 20 kHz / 100 kHz / 200 kHz / 300kHz);
 • Frecvente de testare consecutive;
 • Precizie de baza: 0.05%;
 • Viteza de masurare de pana la 25 ms (max);
 • Interval de frecventa complet sau punct OPEN/SHORT;
 • 16 combinatii de masurare a parametrilor principali/secundari si 2 parametrii suplimentari de monitorizare (maxim patru parametri diferiti pot fi afisati simultan);
 • Masurarea DCR si tensiunea interna D.C bias (±2.5V);
 • Hotararea PASS/FAIL:
 • Functie de control automat al nivelului (ALC);
 • Functia BIN ofera 9BIN si 1 AUX, total 10BIN;
 • 10 etape de testare listate pentru a selecta diferite frecvente, criterii de curent si tensiune;
 • Interfata standard: RS-232C, manipulare si stocare USB;
 • Dimensiuni compacte, ideal pentru echipamente automate (2U, suport ½)

 

 

 

 

LCR-6000S FISA TEHNICA