Aaronia
Aaronia este o companie de înaltă tehnologie de renume internațional, cu sediul în Strickscheid, Germania. Din 2003, sunt specializați în tehnologia de măsurare, urmărire și monitorizare.
Active Technologies
Misiunea companiei este de a furniza cele mai bune soluții de stimulare a semnalului din industrie ca generatoare de impulsuri rapide, generatoare de forme de undă arbitrare și generatoare de modele de date.
AOIP: calibratoare portabile si de laborator, sisteme de achizitii de date, analizoare de gaze, senzori cu infrarosu, pirometre, aparatura pentru masurare si calibrare presiuni si temperaturi, bai termostatate, referinte, testere pirotehnice
APPA TECHNOLOGY (TAIWAN) - multimetre digitale robuste, clesti ampermetrici.
Indiferent daca aveti nevoie de instrumente de testare pentru aplicatii industriale, comerciale sau rezidentiale, la Beha-Amprobe gasiti echipamente de testare inovatoare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.
BK ofera o gama completa de instrumente generale de testare si masurare. Produsele principale includ surse de alimentare si sarcini electronice DC, generatoare de semnale, testere de componente, osciloscoape, analizoare de spectru si multimetre.
BOLAB Systems GmbH
CALMET (POLONIA) - contoare si surse etalon portabile, standuri testare si verificare contoare de energie electrica.
CAMILLE BAUER (ELVETIA) - analizoare de energie electrica, wattmetre, aparatura de panou, traductoare de marimi electrice, controllere, înregistratoare cu memorie / videografice sau cu hartie, energimetre etc.
CHAUVIN ARNOUX (FRANTA) - multimetre profesionale, clesti ampermetrici, wattmetre, echipamente complexe pentru verificat retele si instalatii electrice,aparate de masurat prize de pamant.
C-Logic este marca MGL axată pe soluții pentru electricieni și utilizatori de bricolaj. Gama de produse acoperă următoarele categorii: Instrumente de măsurare, Economisire de energie și Instalații.
Comark este brand lider de măsurare și monitorizare a temperaturii pentru profesioniști din diverse domenii, care caută produse fiabile, de calitate, care să răspundă nevoilor lor în curs de dezvoltare.
Dietal:corpuri de iluminat fluorescente si cu LED-uri profesionale
DILO
DILO este specializat in domeniile de competenta principala ale "SF6 - manipularea gazelor" si "Indicatoare de inalta presiune", ofera tot ce este necesar pentru solutii de succes, de la cele mai bune sfaturi de produs pana la service. Cu mare pasiune si fara compromisuri.
Doble Engineering Company sustine clientii din industria energiei electrice pentru imbunatatirea operatiunilor si optimizarea performantei sistemului.
IBEKO DV POWER (SUEDIA) - punti digitale pentru masurat rezistente ohmice mici, truse de masurat rezistente de contact si rezistente infasurari transformatoare de putere la curenti mari.
În 2013, Sefelec este integrat în Grupul Eaton. Fondată în 1965, Sefelec este o companie de referință în domeniul testării securității electrice (testarea prizei de pământ, testarea rezistenței la izolație, testarea scurgerilor de linie) și testarea cablurilor, testarea echipamentelor etc.
EBRO (GERMANIA) - termometre, termo-higrometre, tahometre, pH-metre digitale, loggere (înregistratoare cu memorie), toata gama de aparatura pentru testare si monitorizare HACCP.
ET SYSTEM ELECTRONIC: surse de laborator c.a. / c.c., sarcini electronice, redresoare, invertoare, surse de inalta tensiune
EUROSMC (SPANIA) - echipamente pentru testarea releelor de protectie si a transformatoarelor, seturi de test de injectie curenti primari (truse de curent), truse de masurat rezistente de contact.
FLUKE (SUA) - multimetre profesionale, clesti ampermetrici, echipamente complexe pentru verificat retele si instalatii electrice, aparate de masurat prize de pamant, aparate de masurat rezistenta de izolatie (megohmetre)
Frankonia este recunoscută ca o corporație tehnologică specializată pe camerele anecoice si sistemele de testare EMC in sectorul automotive și industrial, pentru testarea compatibilității electromagnetice.
Guide Infrared este o companie care produce tehnologia de imagistică termică în infraroșu. Guide Infrared a construit un lanț industrial infraroșu complet: de la componente pentru detectoare IR până la sistemul complet. Parcul industrial Guide Infrared este situat în China Optical Valley.
Good Will Instrument Co, Ltd a fost primul producator profesionist din Taiwan specializat in instrumente electrice de masura si control. A inceput ca producător de surse de alimentare si s-a extins rapid in dezvoltarea instrumentelor de testare si masurare electronice de inalta precizie.
HT ITALIA produce echipamente pentru managemantul energetic, testere de instalatii, testere fotovoltaice, camere de termoviziune si termometre in infrarosu, multimetre si clesti ampermetrici.
Fondata in 1986 de catre Helmut Hocherl si Johann Hackl, compania H&H este lider de piata in domeniul cercetarii si producerii sarcinilor electronice de curent continuu sau alternativ.
KoCoS: truse de verificat relee de protectie, analizoare de calitate energie, contoare si surse etalon, punti de masurat rezistente ohmice mici(microohmetre), osciloperturbografe.
KPS proiectează, produce și comercializează produse și soluții pentru piața electrică profesională, întotdeauna cu cele mai înalte niveluri de calitate și competitivitate.
Meatest dezvolta si produc instrumente de calibrare electrica pentru laboratoare de calibrare si facilitati de testare in sectoarele electronice, inginerie, utilitati, aeronautica si telecomunicatii.
Megger ofera solutii de testare in domeniile cele mai critice de intretinere, inclusiv localizarea defectiunilor in cabluri, testarea releelor de protectie si testarea calitatii energiei.
Produsele Metrawatt, solutiile si serviciile de sistem sunt conceptualizate si dezvoltate pentru domeniile: Tehnica de masura si testare electrica, Managementul energiei, Traductoare de masurare, Tehnologie de control, Tehnologia alimentarii cu energie electrica
METREL (SLOVENIA) - aparate de masurat rezistenta de izolatie (megohmetre), aparate de masurat prize de pamant, analizoare portabile de energie electrica, echipamente complexe pentru verificat retele si instalatii electrice.
Varietatea instrumentelor Chauvin Arnoux va satisface cerintele, standardele si asteptarile clientilor in urmatoarele domenii: teste universal, testarea si siguranta electrica, calitatea energiei, marimi neelectrice, instrumente de laborator: testere analogice, truse de instruire
MORGAN SCHAFFER (CANADA)- echipamente monitorizare si analiza a gazelor dizolvate în uleiul de transformator.
MULTI-CONTACT (ELVETIA) - cabluri si conectica, accesorii pentru aparate de masura.
Multimetrix este o companie membra a grupului Chauvin Arnoux. In gama lor de produse se regasesc: multimeter, clampmetre, testere pentru siguranta electrica, echipamente de laborator, termometre, telemetre, etc.
Oros: Testare de zgomot și vibrații pe mașini rotative. Soluții de analiză a rotației și vibrațiilor https://www.oros.com
PeakTech Prüf- und Messtechnik GmbH fondata in 1957 are sediul in Ahrensburg langa Hamburg/Germany si este un partener international pentru meșteșuguri, industrie, comercianți și distribuitori în domeniul instrumentelor de măsurare portabile și staționare de peste 60 de ani. http://peaktech.de
Grupul PFIFFNER acționează cu mai multe mărci: PFIFFNER, MGC, ALPHA-ET, HAEFELY și HAVECO. Mărcile sunt binecunoscute pe piață și au fost pionieri în mai multe tehnologii în ultimele decenii. Soluțiile și serviciile lor adaugă valoare pentru activele clienților lor, oferind funcții precum măsurarea, contorizarea, protejarea sau transferul energiei electrice de la A la B în siguranță și fiabil. http://peaktech.de
PRUFTECHNIK
Cu sisteme de măsurare și testare inteligente și precise, PRUFTECHNIK oferă soluții inovatoare pentru clienți în alinierea mașinilor, monitorizarea stării și testarea nedistructivă.
RIGOL
Linia noastră premium de produse include osciloscoape cu semnal digital și mixt, analizoare de spectru și generatoare de semnal RF, generatoare de forme de undă arbitrare, produse de măsurare sensibile și sisteme de achiziție de date.
ROHDE & SCHWARZ este o companie germana cu prezenta internationala, avand ca obiect de activitate producerea de echipamente pentru radiocomunicatii, sisteme de interceptare si localizare radio, precum si sisteme de testare si masurari electronice.
SEAWARD: testere de rigiditate dielectrica, testere de electrosecuritate, decade de rezistente, rezistoare etalon, termometre etalon, microohmetre, echipamente de test pentru domeniul solar / fotovoltaic
Creat in 1947, Sefram isi desfasoara activitatea pe domeniul inregistrarilor. A intrat in 1978 in divizia de testare si masurare a lui Schlumberger. Din noiembrie 2004, compania este o filiala a BK Precision.
Când vine vorba de calitate, STAHLWILLE nu face compromisuri. Toate produsele realizate de această companie sunt fabricate în trei locații din Germania, în cele mai stricte condiții de control al calității.
TABOR ELECTRONICS (ISRAEL) - generatoare de functii arbitrare, generatoare de impulsuri, frecventmetre,amplificatoare de semnal, instrumente de magistrala PCI / PXI.
Teledyne FLIR proiectează, dezvoltă, produce, comercializează și distribuie tehnologii care îmbunătățesc percepția și gradul de conștientizare.
LECROY (SUA) - osciloscoape digitale color, osciloscoape digitale color cu PC încorporat, analizoare logice, analizoare de semnale de comunicatii, aparatura complexa pentru testare interfete de date, analizoare de protocol.
Tempo Communications: echipamente de test si scule pentru telecomunicatii
T&R Test Equipment Ltd. este unul dintre cei mai importanți producători din Marea Britanie de echipamente de testare electrice de înaltă tensiune și curent greu.
Gama de testere se încadrează în trei categorii distincte: testere de cabluri de date, testere de rețea și testere de telecomunicații.
Instrumentele de măsurare, soluțiile de la Testo le oferă încrederea că iau decizia corectă, de fiecare dată și de fiecare dată.
Portofoliul de produse de la Thurlby Thandar Instruments (TTi) și Aim Instruments este grupat sub standardul general al Aim-TTi.
Wilcoxon Sensing Technologies este furnizorul dvs. de top pentru soluții de monitorizare și detectare a vibrațiilor de înaltă performanță.