AOIP: calibratoare portabile si de laborator, sisteme de achizitii de date, analizoare de gaze, senzori cu infrarosu, pirometre, aparatura pentru masurare si calibrare presiuni si temperaturi, bai termostatate, referinte, testere pirotehnice
APPA TECHNOLOGY (TAIWAN) - multimetre digitale robuste, clesti ampermetrici.
Indiferent daca aveti nevoie de instrumente de testare pentru aplicatii industriale, comerciale sau rezidentiale, la Beha-Amprobe gasiti echipamente de testare inovatoare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.
BK ofera o gama completa de instrumente generale de testare si masurare. Produsele principale includ surse de alimentare si sarcini electronice DC, generatoare de semnale, testere de componente, osciloscoape, analizoare de spectru si multimetre.
BOLAB Systems GmbH
CALMET (POLONIA) - contoare si surse etalon portabile, standuri testare si verificare contoare de energie electrica.
CAMILLE BAUER (ELVETIA) - analizoare de energie electrica, wattmetre, aparatura de panou, traductoare de marimi electrice, controllere, înregistratoare cu memorie / videografice sau cu hartie, energimetre etc.
CHAUVIN ARNOUX (FRANTA) - multimetre profesionale, clesti ampermetrici, wattmetre, echipamente complexe pentru verificat retele si instalatii electrice,aparate de masurat prize de pamant.
CRC: spray-uri tehnice si solutii pentru intretinere in domeniul electronic, electric, mecanic, termic etc.
DILO este specializat in domeniile de competenta principala ale "SF6 - manipularea gazelor" si "Indicatoare de inalta presiune", ofera tot ce este necesar pentru solutii de succes, de la cele mai bune sfaturi de produs pana la service. Cu mare pasiune si fara compromisuri.
Doble Engineering Company sustine clientii din industria energiei electrice pentru imbunatatirea operatiunilor si optimizarea performantei sistemului.
IBEKO DV POWER (SUEDIA) - punti digitale pentru masurat rezistente ohmice mici, truse de masurat rezistente de contact si rezistente infasurari transformatoare de putere la curenti mari.
EBRO (GERMANIA) - termometre, termo-higrometre, tahometre, pH-metre digitale, loggere (înregistratoare cu memorie), toata gama de aparatura pentru testare si monitorizare HACCP.
ET SYSTEM ELECTRONIC: surse de laborator c.a. / c.c., sarcini electronice, redresoare, invertoare, surse de inalta tensiune
EUROSMC (SPANIA) - echipamente pentru testarea releelor de protectie si a transformatoarelor, seturi de test de injectie curenti primari (truse de curent), truse de masurat rezistente de contact.
FLUKE (SUA) - multimetre profesionale, clesti ampermetrici, echipamente complexe pentru verificat retele si instalatii electrice, aparate de masurat prize de pamant, aparate de masurat rezistenta de izolatie (megohmetre)
Frankonia este recunoscută ca o corporație tehnologică specializată pe camerele anecoice si sistemele de testare EMC in sectorul automotive și industrial, pentru testarea compatibilității electromagnetice.
Guide Infrared este o companie care produce tehnologia de imagistică termică în infraroșu. Guide Infrared a construit un lanț industrial infraroșu complet: de la componente pentru detectoare IR până la sistemul complet. Parcul industrial Guide Infrared este situat în China Optical Valley.
Good Will Instrument Co, Ltd a fost primul producator profesionist din Taiwan specializat in instrumente electrice de masura si control. A inceput ca producător de surse de alimentare si s-a extins rapid in dezvoltarea instrumentelor de testare si masurare electronice de inalta precizie.
Tempo Communications: echipamente de test si scule pentru telecomunicatii
HT ITALIA produce echipamente pentru managemantul energetic, testere de instalatii, testere fotovoltaice, camere de termoviziune si termometre in infrarosu, multimetre si clesti ampermetrici.
Fondata in 1986 de catre Helmut Hocherl si Johann Hackl, compania H&H este lider de piata in domeniul cercetarii si producerii sarcinilor electronice de curent continuu sau alternativ.
Gama de testere se încadrează în trei categorii distincte: testere de cabluri de date, testere de rețea și testere de telecomunicații.
KoCoS: truse de verificat relee de protectie, analizoare de calitate energie, contoare si surse etalon, punti de masurat rezistente ohmice mici(microohmetre), osciloperturbografe.
Kontakt Chemie este membru al grupului CRC. CRC este un furnizor global de produse chimice de specialitate, fabricand peste 1.300 de articole si dezvoltand formule specializate.
Megger ofera solutii de testare in domeniile cele mai critice de intretinere, inclusiv localizarea defectiunilor in cabluri, testarea releelor de protectie si testarea calitatii energiei.
Produsele Metrawatt, solutiile si serviciile de sistem sunt conceptualizate si dezvoltate pentru domeniile: Tehnica de masura si testare electrica, Managementul energiei, Traductoare de masurare, Tehnologie de control, Tehnologia alimentarii cu energie electrica
METREL (SLOVENIA) - aparate de masurat rezistenta de izolatie (megohmetre), aparate de masurat prize de pamant, analizoare portabile de energie electrica, echipamente complexe pentru verificat retele si instalatii electrice.
Varietatea instrumentelor Chauvin Arnoux va satisface cerintele, standardele si asteptarile clientilor in urmatoarele domenii: teste universal, testarea si siguranta electrica, calitatea energiei, marimi neelectrice, instrumente de laborator: testere analogice, truse de instruire
MORGAN SCHAFFER (CANADA)- echipamente monitorizare si analiza a gazelor dizolvate în uleiul de transformator.
MULTI-CONTACT (ELVETIA) - cabluri si conectica, accesorii pentru aparate de masura.
Multimetrix este o companie membra a grupului Chauvin Arnoux. In gama lor de produse se regasesc: multimeter, clampmetre, testere pentru siguranta electrica, echipamente de laborator, termometre, telemetre, etc.
PeakTech Prüf- und Messtechnik GmbH fondata in 1957 are sediul in Ahrensburg langa Hamburg/Germany si este un partener international pentru meșteșuguri, industrie, comercianți și distribuitori în domeniul instrumentelor de măsurare portabile și staționare de peste 60 de ani. http://peaktech.de
ROHDE & SCHWARZ este o companie germana cu prezenta internationala, avand ca obiect de activitate producerea de echipamente pentru radiocomunicatii, sisteme de interceptare si localizare radio, precum si sisteme de testare si masurari electronice.
SEAWARD: testere de rigiditate dielectrica, testere de electrosecuritate, decade de rezistente, rezistoare etalon, termometre etalon, microohmetre, echipamente de test pentru domeniul solar / fotovoltaic
Creat in 1947, Sefram isi desfasoara activitatea pe domeniul inregistrarilor. A intrat in 1978 in divizia de testare si masurare a lui Schlumberger. Din noiembrie 2004, compania este o filiala a BK Precision.
TABOR ELECTRONICS (ISRAEL) - generatoare de functii arbitrare, generatoare de impulsuri, frecventmetre,amplificatoare de semnal, instrumente de magistrala PCI / PXI.
LECROY (SUA) - osciloscoape digitale color, osciloscoape digitale color cu PC încorporat, analizoare logice, analizoare de semnale de comunicatii, aparatura complexa pentru testare interfete de date, analizoare de protocol.
Wilcoxon Sensing Technologies este furnizorul dvs. de top pentru soluții de monitorizare și detectare a vibrațiilor de înaltă performanță.