DV Power BVR11 dispozitiv portabil pentru testarea bateriilor cu 2 range-uri de masurare

Garantie 24 Luni

dv power logo

BVR11 este un dispozitiv portabil, de mana, destinat masurarii tensiunii in sir, tensiunii pe o singura baterie si temperaturii ambiante.
Instrumentul poate fi folosit pentru masurarea parametrilor de tensiune si temperatura in timp ce bateria este conectata sau deconectata de la retea. BVR11 masoara si inregistreaza date privind tensiunea si temperatura in memoria interna, cu abilitatea de a stoca pana la 1000 de masuratori. Informatia masurata este afisata sub forma histogramelor pe displayul tactil color de 3.1 inch.
Datorita capacitatii instrumentului de a acoperi o plaja larga in masurarea tensiunii (pana la 500 V), pot fi testate si supravegheate atat ansambluri de baterii cat si o singura baterie. Transferul catre un computer al informatiilor colectate se poate efectua prin comunicare USB si Bluetooth. Analiza detaliata si studiul de tendinta a starii de sanatate specifice ansamblurilor de baterii si a unei singure baterii pot fi efectuate folosing pachetul software DV-B Win.


Caracteristici principale

Constructie usoara – doar 0,5 Kg
Plaja de masurare a tensiunii unei celule: ± 30 V
Plaja de masurare a tensiunii in sir: ± 500 V
Masurarea temperaturii ambiante
Transferul cu usurinta al datelor masurate catre aplicatia DV-B Win

 

Accesorii incluse

  • Pachetul software PC DV-B Win 
  • Cablu mini USB
  • Geanta si curele pentru transport
  • Alimentator de putere

Accesorii recomandate

  • Cabluri de detectare
  • Modul de comunicare prin Bluetooth

 

Pachetul software DV-B Win furnizeaza o gama completa de parametri pentru testarea detaliata si analiza bateriilor. Setarea parametrilor bateriei (voltajul celulei, tensiunea de sir, capacitatea si timpul de testare) pentru alarma si recunoasterea celulelor pe cale sa se defecteze este posibila. Setarea modurilor de configurare in timpul descarcarii bateriei este o optiune suplimentara, afisata grafic. Prin folosirea aplicatiei in timpul procedeului de descarcare, pot fi observate atat valorile intensitatii, tensiunii si capacitatii cat si forma de unda. Toate datele masurate prin seria BVR de dispozitive sunt afisate grafic sub forma de histrograme si tabele.

bvr11 accesorii

bvr11 spec tehnice