DOBLE Calisto R9 Analizor pentru gazele dizolvate (DGA)

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

logo Doble

 

 

CALISTO® R9 Analizor pentru gazele dizolvate (DGA) PRECIZIE  ÎNALTĂ ȘI ÎNTREȚINERE UȘOARA,  CONSTRUIT PENTRU ANI DE SERVICIU

Monitoarele de analiză a gazelor dizolvate (DGA) sunt instrumente importante pentru asigurarea funcționării fiabile și sigure a rețelei electrice. Acestea oferă detectarea timpurie a unei game largi de probleme a transformatorului și permit diagnosticarea în timp util a defecțiunilor pentru a determina gestionarea activelor și deciziile de întreținere.

CALISTO R9: O NOUA CALE PENTRU INFRAROSU DGA

Calisto R9 aduce ceva nou pe piața monitoarelor DGA: acuratețe pe termen lung, fără butelii de gaz de calibrare de gestionat. Această descoperire este realizată prin combinarea unei noi tehnologii de măsurare a gazului IR cu un sistem de calibrare care schimbă jocul, care utilizează vapori de apă pentru calibrare pentru a menține precizia în timp.

Calisto R9 combină aceste inovații cu caracteristici de design robuste care au fost îmbunătățite continuu de-a lungul multor ani de servire a clienților Calisto din întreaga lume. Acestea includ extracția cu membrană pentru a menține sistemul de măsurare a gazului fără ulei și vapori de ulei, pompa tolerantă la nămol, care elimină nevoia de filtrare a uleiului și controale termice de precizie pentru acuratețea DGA.

Monitorul DGA de ultima generație din linia Calisto măsoară concentrațiile de gaze defecte, componente ale aerului și umiditate dizolvată în lichidele izolatoare ale transformatorului.

Măsoară toate gazele de eroare plus umiditatea

DGA este considerat pe scară largă a fi cel mai puternic instrument disponibil pentru înțelegerea stării de funcționare a transformatorului. DGA online pune aceste informații la îndemâna administratorilor de active și permite alerte automate la modificările stării transformatorului.

Calibrare automată pe bază de vapori de apă

Calisto R9 oferă în mod unic calibrarea automată cu vapori de apă, care menține precizia pe toată durata de viață a analizorului. Capacitatea sistemului de a rămâne calibrat fără a fi nevoie să înlocuiți buteliile de gaz comprimat oferă performanțe DGA premium cu timp de întreținere, costuri și efort foarte reduse.

 

Metodă în infraroșu pentru detectarea timpurie a erorilor și un diagnostic precis

Măsurători stabile și sensibile ale gazelor prin metoda noastră brevetată de spectroscopie fotoacustică diferențială în infraroșu (DIPAS) și tehnologie proprie de conductivitate termică (pentru H2). Sensibilă la concentrații mici de gaz dizolvat pentru detectarea precoce a defecțiunilor, diagnosticarea precisă și evaluarea informată a riscurilor.

Extracția gazelor prin membrană

Extracția cu membrană tolerantă la vid, împiedică uleiul și vaporii de ulei să contamineze sistemul de măsurare a gazelor pe durata de viață. Membrana asigură că fluidul sau vaporii transformatorului nu pot contamina sistemul de măsurare a gazelor chiar și în timpul întreținerii transformatorului sau analizorului. Pentru o acuratețe DGA maximă, produsul are incorporați coeficienți de solubilitate Ostwald pentru tipurile de ulei obișnuite.

Sistem inteligent de capcană cu bule

Sistemul inteligent de captare a bulelor previne riscurile asociate cu intrarea bulelor de gaz în rezervorul transformatorului în timpul instalării și utilizării. Pentru a proteja sistemul dielectric, bulele de aer și gaz sunt îndepărtate automat din ulei înainte ca acesta să fie returnat la transformator. Funcția capcană cu bule simplifică instalarea, care durează de obicei mai puțin de 2 ore.

Interfață de utilizator intuitivă

Interfața de utilizator Calisto R9 Software rulează cu orice browser web obișnuit. Ea eficientizează configurarea analizorului și oferă vizualizări clare și intuitive ale citirilor istorice și ale setărilor de alarmă. Este ușor să portați datele către INSIDEVIEW® sau doblePRIME™ pentru diagnosticare DGA aprofundată.

LINIA CALISTO

Platforma de monitorizare a stării Calisto de la Doble oferă o linie completă de analizoare on-line care pot analiza și pot avertiza cu privire la schimbările în gazul dizolvat, umiditatea în ulei, descărcarea parțială, starea bucșelor și starea comutatorului de robinete. Aceste monitoare pot fi utilizate individual sau ca platformă integrată. Natura modulară a acestor dispozitive vă permite să determinați nivelul de monitorizare a stării de care aveți nevoie pentru fiecare activ, astfel încât să puteți planifica programul de monitorizare în consecință.

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs