AOIP CALYS 1200 Calibrator multifunctional portabil de mare acuratete 0.01%

Garantie 12 Luni

CALYS 1200 este un calibrator multifuncțional transportabil cu 0,01% acuratețe și canale izolate. CALYS 1200 este soluția ideală pentru a simula simultan și de măsură: tensiune, curent, rezistență, temperatură (termocuplu sau RTD), frecvența și pulsul.

Ecranul său mare grafică duală, cu iluminare din spate permite ca valorile de intrare și de ieșire să fie afișate simultan și conduce la o simplificare a tastaturii. Mesajele online de ajutor sunt disponibile în orice moment, în cazul în care este nevoie de informații suplimentare cu privire la opțiunile afișate.

Funcționalități extinse de prelucrare a datelor, liniarizare personalizate semnal, funcția de transmițător, funcția de rampă și pas, măsurători relative ...

Oferit într-o carcasă compactă BenchTop, instrumentul este conceput pentru a satisface cerințele de ingineri de instrumentație și manageri de calitate, atât în ​​laborator și în munca de teren. Acesta este utilizat pe scară largă în departamentele de metrologie, departamente de control al calității, laboratoare de cercetare și dezvoltare, precum și de către societățile de întreținere și de aprobare.

Flexibilitatea avansată și de înaltă performanță a fost realizată cu ajutorul unui microprocesor de 32 biți și a unei tehnologii de conversie A / D.

 

Informații de ambalare:

  • Mărime 264 x 96 x 172 mm
  • Greutate (net) 4 kg
  • Greutate (brut) 5.5 kg

CALYS 1200

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs