AOIP EASYLAN- LAN tester and certification, CAT3 to 6, 300 MHz

Garantie 12 Luni

EASYLAN este un puternic tester LAN pentru cablare de certificare. Cu 300 MHz banda de trecere, validează sistemele de cablare mult peste specificațiile standardului TIA, nivelul III. În caz de neconformitate, EASYLAN este capabil de a detecta originea defecțiunii: conector, cablu ...

EASYLAN este potrivit pentru certificare peste:

Sisteme de cupru si cabluri optice pana la Cat 6

Cum ar fi rețelele Ethernet, ATM-uri, Tokenring precum Gigabit Ethernet.

Administratorul de site-ul încorporat permite operatorului să rezolve în mod eficient certificari, indiferent de dimensiunea site-ului sau a numărului de site-uri de dimensiuni medii. Durata testului totală generatorului ID este redusă datorită utilizării generatorului de identitate prin recunoașterea automată a dopurilor. Concluzia de testare (sau nu trece) este afișat pe EASYLAN și unitatea de la distanță.

 

Rapoarte de înaltă calitate

Rezultatele testului 1.700 stocate în memoria instrumentului pot fi transferate pe PC și gestionate de software-ul pentru a crea site-ul easySoft rapoarte de certificare de către site-ul. Rapoartele includ toți parametrii de testare și grafică cerute de standardele și pot fi prezentate sub formă de zboruri sau scurt.

 

Ușor de utilizat

Uita despre tehnica, EASYLAN va întreprinde pentru tine. Ea certifică LAN în conformitate cu standardul selectat, și testează toți parametrii necesari de acesta. Acum, mai mult ca niciodată ușor de utilizat, petrece timpul în certificarea și nu pe formare.

 

Timp și bani de economisire

Operațiunea de final în instalația de cablare este de certificare a sistemului de cablare, a pentru care timpul stânga este întotdeauna numărate. EASYLAN ușor de utilizat, interfata nu permite utilizatorilor să se confrunte cu penalități de întârziere prin economisirea de timp și îmbunătățirea coordonării echipei folosind interfon built-in.

 

Caracteristici cheie:

  • 1.700 autotests stocat
  • gestionare simultană a 10 site-uri
  • CAT3 la 6 / Clasa C până la E
  • Teste de până la 300 MHz
  • Ușor de utilizat, cu tasta Autotest

EASYLAN

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs