AOIP GEMINI 700 Bloc de calibrare portabil de mare capacitate pentru termometre intre 50C si 700C

Garantie 12 Luni

Gemini 700 este un bloc de calibrare portabil uscat pentru termometre de temperatura de la 50 ° C până la 700 ° C. Are o capacitate mare pentru a permite un număr mare de sonde care să fie calibrate împreună. Ele sunt de asemenea potrivite pentru a accepta sonde cu diametru mare, cu volumul blocului de 65 x 160 mm.

În timp ce blocul mare durează mai mult să se încălzească dureaza la fel de mult sa se răceașca decât alte modele, se pot calibra termocuple, termometre cu rezistență, termostate și senzori care sunt prea mari pentru blocuri mai mici.

Gemini 700 vine cu un bloc fix de 4x 8 găuri 4x 19,5 mm mm. Pentru blocul detașabil, consultați Gemini 700 versiunea LRI.

Gemini 700 este disponibil in doua modele, BASIC (B) și site-ul (S).

  • Modelul B include un controler sofisticat de temperatură cu un afișaj dublu pentru temperatura setata si temperatura blocului uscat.
  • Modelul S include în plus un indicator de temperatura încorporat digital la care poate fi conectat un sensor de temperatura extern, oferind o mai mare acuratețe  la eliminarea erorilor,gradient de temperatură și de încărcare.

Pentru acuratețe de laborator, Gemini 700 poate fi utilizat cu indicator de temperatură high-end.

 

Caracteristici cheie:

  • Volumul mare de calibrare: adâncime de 64 x 160 mm
  • Domeniu larg de funcționare: 50 ° C până la 700 ° C
  • Bloc de mare capacitate

GEMINI 700

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs