AOIP HYPERION Baie de lichid pentru calibrare termometre intre 25C si 140C

Garantie 12 Luni

Hyperion este o baie de lichid de calibrare pentru termometre de temperatura de la -25 ° C (în ambiantă de 20 ° C) până la 140 ° C. Acesta are un volum de calibrare mare, de 65 mm x 160 mm adâncime, ceea ce îl face ideal pentru a fi folosit ca o baie de lichid portabil. 

Baia de lichid poate oferi incertitudini de calibrare mai mici decât un bloc uscat și, atunci când este utilizat cu termometre de referință adecvate, precizii de până la 0,005 ° C pot fi atinse. Senzorii pot fi introdusi direct în lichid, evitând astfel necesitatea unor blocuri special forate. Omogenitatea temperaturii este asigurata prin agitarea lichidului constantă. Nu este necesar să se golească un bloc pentru a muta sistemul dintr-un loc în altul, un capac asigură etanșarea.

În modul opțional, un bloc uscat, cu diametru de 65 mm, permite calibrarea sondelor, fie mai mari sau pentru calibrarea multor senzori simultan în intervalul -25 ° C până la + 140 ° C. Pe deplin compatibil cu software-ul lider de calibrare automată I-Cal Easy poți beneficia și de combinația de flexibilitate și capacitate mare de calibrare.

Combinate cu accesorii, ea poate fi, de asemenea, transformată într-o sursă pentru termometre în infraroșu, corp negru, un calibrator senzor de suprafață și SIT-90 de celule de punct fix cu incertitudini de calibrare până la 0.0005ºC.

 

Caracteristici cheie:

  • Volumul mare de calibrare: diametru 65 x 160 mm
  • Baie de lichid portabil, convertibilă, pentru funcționare ca bloc uscat
  • Calibrarea ca o baie de lichid sau a unui bloc uscat: termocuple, termometre cu rezistență din platină, termistoare, lichid din sticlă, termostate, tipuri de semiconductori
  • Hyperion este disponibil în două modele, BASIC (B) și site-ul (S).

HYPERION

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs