MEgA Indicator of ground faults and short-circuit currents MEg61

Garantie 24 Luni

MEgA logo

 Indicatorul MEg61 pentru erorile de impamantare si de scurt-circuit a fost proiectat pentru a indica sectiunea liniei aeriene a unei retele de MT compensate, cu un defect la impamantare si/sau un scurt-circuit si pentru semnalizarea datelor relevante. Acesta poate fi de asemenea utilizat in retelele de medie tensiune cu neutrul legat la pamant. Indicatorul MEg61 semnaleaza erorile metalice, arcurile electrice si defecte de joasa impedanta la sol si toate tipurile de scurt-circuit. Indicatia acestor fenomene se realizeaza prin scanarea si evaluarea campurilor magnetice si electrice ale conductoarelor de faza. Trei senzori separati sunt utilizati in acest scop.

Indicatorul MEg61 se instaleaza intr-o carcasa cu comutator telecomandat din care este alimentat si a caror mijloace de telecomunicatii sunt utilizate pentru transmiterea starii si/sau inregistrarea dezvoltarii evenimentului. Prin evaluarea informatiilor de la indicatorii instalati in intreaga retea, este posibil sa se evalueze practic imediat sectiunea cu defect a liniei.

Transmiterea informatiilor (pe langa mijloacele de telecomunicatie ale comutatorului telecomandat) se realizeaza prin intermediul interfetei RS232.

Certificat TUV

 

 Producatorul detine certificat TUV SUD ISO 9001  

 

 

 

 

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs