MEgA MEg61.4 indicator set

Garantie 24 Luni

MEgA logo

Setul indicator MEg61.4 este destinat pentru indicarea impamantarii si scurt-circuitului pe liniile de inalta tensiune in spatele locul instalarii sale. Acest set este un element individual, care este conectat de sistemul informatic al centrului de control prin comunicarea GSM la distanta cu protocol standardizat conform normei ČSN EN 60870-5-104. In interactiunea cu alti indicatori, acesta permite identificarea sistemica mai fiabila a sectiunii afectate din reteaua de inalta tensiune.

Setul de montaj este format din setul indicator MEg61.4, sursa MEg103 cu o pereche de panouri fotovoltaice, cutii rezistente la apa si componente de constructie. Acest indicator este destinat sa fie instalat pe orice catarg al liniei aeriene de inalta tensiune cu dispunerea plana a liniilor de faza. In conformitate cu nivelul de semnal GSM, este selectat tipul corespunzator de antena.

In cazul prezentei unor transformatoare de masura sau divizoare capacitive in locul de instalare, este posibil sa se utilizeze semnalele de la aceste elemente pentru functia indicatorului MEg61.4.

Certificat TUV

 

  Producatorul detine certificat TUV SUD ISO 9001  

 

 

 

 

MEg61.4 indicator set  tehnical parameters

MEg61.4_indicator set  user manual

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs