GW INSTEK Multimetru digital GDM-8351

GW Instek prezinta noul brand de multimetre cu afisaj dublu, cu 5 ½ digiti, GDM-8251 ce inlocuieste GDM-8251A din aceeasi categorie. GDM-8351 este caracterizat printr-un display dual VFD ce afiseaza pana la 120.000, cu o precizie de baza a tensiunii de c.c. de 0.012% si conectori USB/RS-232C pentru a oferi utilizatorilor o precizie de masurare, de citire clara a datelor, si o conexiune convenabila cu un PC.

In plus fata de marimile principale de masurare, cum ar fi tensiune  c.c. sau c.a., curent cc.c. sau c.a., tensiune/curent  c.a+c.c, rezistenta (2 sau 4 fire), frecventa,  temperatura, continuitate (cu semnal sonor), test dioda, GDM-8351 este, de asemenea  echipat si cu functia de masurare a capacitatii electrice. Mai mult, GDM-8351 ofera mai multe functii auxiliare, inclusiv valori maxime/minime, dB, dBm, comparatii, mentinerea rezultatelor, algoritmi (MX+B, 1/X, %) etc. pentru a indeplini cerintele de masurare pentru testele din fabrici, bancuri de test sau din domeniul educational.

Pentru controlul extern PIN-ul de interfata digitala I/O, nu ofera numai semnalul de iesire in mod frecvent utilizat de catre functia de comparare, dar, de asemenea, permite utilizatorilor sa defineasca semnal de iesire pentru fiecare pin. In conformitate cu modul de auto-definire, utilizatorii pot aplica I/O, ca un hardware simplu digital. Cerinta de control extern se poate realize prin semnale de la fiecare pin, astfel incat sa ajute utilizatorii sa reduca problem de luare a hardware-ului.

In ceea ce priveste controlul la distanta si extragerea datelor si tinand cont de practica obisnuita a utilizatorilor si interfata universala a sistemului, GDM-8351 ofera interfetele standard RS-232 si USB pentru editarea programelor de control si citirea rezultatelor masuratorilor. Este demn de remarcat faptul ca pentru utilizarea interfetei USB, utilizatorii au optiuni de selectare: fie USBCDC, fie USBTMC. Prin selectarea modului USBTMC, utilizatorii pot controla instrumentul cu interfata USB la fel ca si controlul instrumentului cu interfata GPIB. Prin urmare, cablul de conectare GPIB, relativ costisitor, nu mai este necesar.

Caracteristici:

  • Ecran VFD cu contorizare pana la 120,000
  • Masurare duala/afisare duala;
  • Precizia de baza a tensiunii de c.c.: 0.012%;
  • Viteza de masurare selectabila, maxim 320 citiri/s;
  • Masurarea valorilor efective reale (c.a., c.a.+c.c.);
  • Selectie automata/manuala;
  • 12 functii diferite de masurare: tensiune c.a./c.c., curent c.a./c.c., tensiune/curent c.a.+c.c., rezistenta 2 sau 4 fire, test continuitate (cu buzzer), test dioda, capacitate, frecventa, temperatura;
  • Multiple functii auxiliare: max/min, rel/rel#, comparare, mentinere, dB, dBm, Math(MX+B, %, 1/X);
  • Interfata Digital I/O ofera un mod dual de functionare (comparare standard si mod definit de utilizator);
  • Interfete standard: RS-232C si dispozitiv USB (suporta modurie USBCDC si USBTMC).

 

 

 

GDM-8351 FISA TEHNICA