AOIP P200 PRO Calibrator de presiune portabil, cu pompa generatoare

Garantie 12 Luni

P200 PRO este un calibrator de teren, care măsoara și genereaza o presiune de la -1 până la 700 bari, cu o precizie de 0,025% FS. Acesta este dezvoltat pentru calibrare, verificarea și testarea senzorilor de presiune și emițătoare, manometre și presostate.

În plus, acesta măsoară și generează tensiune de proces și de curent și are o intrare PT100 pentru calibrarea emitatoarelor de curgere.

Gama de presiune: -1 până la 700 bari

Proba de etanșeitate

Comutator de încercare

Calibrarea de emițătoare și presostate

 

P200 PRO este un instrument versatil, robust și la îndemână, cu capul de măsurare IP65 și pompă detașabilă. Este un sistem complet de calibrare ușor de utilizat. Are un senzor de presiune internă și acceptă un modul extern suplimentar.

Acesta afișează simultan presiunea de ieșire și curentul de intrare sau de tensiune, procentul de presiune, starea presostatul sau valoarea presiunii MIN / MAX.

P200 magazine PRO nu numai 1.500 de valori de măsurare, dar mai multe proceduri de etalonare, încercare de scurgere sau proceduri de testare comutator.

Instrumentul este livrat în standard, cu un raport de calibrare din fabrică trasabil la standardele naționale pe care statele și valorile nominale și reale și erorile de deviere.

Calibrator de presiune este utilizat pe scară largă și a recomandat pentru întreținere, reglementare, departamentele de metrologie ale industriilor de proces, domeniul energetic, aplicate sau activități de cercetare științifică.

 

Accesorii suplimentare:

  • Cablu RS232 BB530203
  • Cablu USB BB530213
  • software-ul de gestionare a datelor BB260198 Logman

 

Informații de ambalare:

  • Mărime 130 x 120 x 70 mm
  • Greutate (Nett) 1,4 kg
  • Greutate (brut) 2,5 kg

P200 PRO

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs