Seaward PrimeTest 50, +/- 200mA, 500V DC, PAT Testing Machine

Garantie 12 Luni

Seaward Logo

  • Aparatul manual PrimeTest 50 de testare PAT este alimentat prin intermediul bateriilor, fiind unul portabil pentru a permite testarea mai rapida si mai eficienta. O simpla gama de teste este selectata prin simpla apasare a butonului incorporat in aparat, aparat ce este izolat dublu.
  • Ecranul LCD arata o trecere a testului clara sau sau esuarea acestuia. Aparatul PrimeTest 50 este o alegere foarte buna pentru aceia care au nevoie de unul dintre cele mai de incredere si usor de utilizat aparate de testare PAT disponibile. Acesta nu are iluminare pe spate.
  • Acest aparat de testare PAT este ideal pentru toate aplicatiile a caror testare realizata in interior este efectuata periodic de catre personal cu experienta limitata. De asemenea, este capabil sa efectueze teste de Clasa 1, Clasa 2, Cabluri si echipamente IT, oferind rezultate clare si simple de Trecere/Esec pe un ecran larg.
  • Circuitele unice din cadrul instrumentului se asigura ca masuratorile sa fie precise in situatiile in care alte testere lupta pentru a furniza masuratori repetate. Trei butoane permit utilizatorului sa selecteze testul adecvat si un circuit intern intelligent identifica daca un dispozitiv sau un cablu prelungitor este conectat.
  • A fost fabricat in Britania si este utilizat de 1000 de organizatii zilnic.
  • Garantie 12 luni

 

Seaword PrimeTest 50 PAT Testing Machine context

 

 

 

 

Seaword PAT Tester Technical specifications tab.1Seaword PAT Tester Technical specifications tab.2Seaword PAT Tester Technical specifications tab.3