GW INSTEK PSU 300-5 Sursa de tensiune din seria PSU HV - High Voltage

Garantie 12 Luni

Seria nouă de la GW Instek cuprinde cinci modele: PSU 100-15, PSU 150-10, PSU 300-5, PSU 400-3,8 și PSU 600-2,6.

Lansarea seriei PSU-HV vine în completarea PSU existente pentru a satisface cererile de înaltă tensiune, acoperind un interval de tensiune de la 6V la 600V. PSU-HV moștenește designul funcțional și menține caracteristica de densitate ridicată a puterii și aspectul de înălțime 1U al seriei PSU-LV (PSU 6-200, PSU 12.5-120, PSU 20-76, PSU 40-38 și PSU 60-25 ). În plus, tensiunea inițială maximă de ieșire de 60V este extinsă la tensiunea maximă de 600V și puterea maximă de 1560 W. Lansarea seriei PSU-HV mărește seriile de alimentare existente pentru a satisface pe deplin cerințele extinse de tensiune ale pieței de alimentare cu surse de energie 1U și oferă integratorilor de sisteme mai multe flexibilități și selecții pentru a realiza integrarea sistemului. Introducerea seriei PSU-HV a perfecționat linia de produse PSU, care satisface cerințele aplicației variind de la joasă tensiune și de la mare la înaltă tensiune.

Comparând cu alte surse de alimentare de 1U disponibile pe piață, PSU suportă o gamă completă de interfețe, inclusiv USB, LAN, RS-232, RS-485, interfață de control analogic, GPIB (opțional) și interfața analogică izolată (controlul curentului). Prin intermediul modului multi-drop, PSU nu va avea nevoie de niciun switch / hub sau de un cablu GPIB pentru controlul la distanță ori de unitatea de slave atunci când se utilizează LAN, USB sau GPIB. Această caracteristică poate ajuta utilizatorii să economisească costurile echipamentelor de augmentare pentru conectarea slave-ului în timp ce utilizează LAN sau USB.

Noua serie PSU-HV este ideală pentru intrarea primară a convertorului DC / DC și a aplicației de producție a servomotorului. UPS este adesea integrat în sistemele de testare a componentelor, cum ar fi echipamentul de încercare pentru condensatori; Aplicații de polarizare de 600V DC; Echipamente de testare pentru diode; Echipamente de producție de semiconductori; Autovehicule electronice; Și ECU pentru motorul V8 sau motorul V12 etc.

PSU HV Series - Tabel tehnic comparativ 1

PSU HV Series - Tabel tehnic comparativ 2

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs