KoCoS SHERLOG CRX-Fault recorder systems for professional power system and event analysis

Garantie 12 Luni

kokos logo

SHERLOG CRX - Sisteme de defecțiuni la înregistrator, pentru sistemul de putere profesională și de analiză a evenimentelor

Una din consecințele integrării surselor regenerabile de energie este o accelerare bruscă în dezvoltarea rețelelor inteligente. Restructurarea aceasta aduce și dinamismul tot mai mare a sistemelor de alimentare cu energie electrică au dus la o creștere constantă a importanței monitorizării constante și fiabile sisteme de putere.

O multitudine de parametri trebuie să fie monitorizate pentru a evalua siguranța aprovizionării și calitatea energiei electrice a unui sistem de energie electrică. Acești parametri trebuie să furnizeze informații vitale pentru restabilirea rapidă și eficientă a funcționării sistemului, atunci când apare o defecțiune, precum și care servește drept bază pentru extinderea sistemelor energetice și optimizarea tehnologiei primare și secundare.

Cerințele  ample trebuie să le îndeplinească eficient pentru  monitorizarea sistemelor de alimentare și presiunile de cost care acționează asupra instalării și operării apelului echipamentelor de alimentare pentru utilizarea sistemelor de măsurare și analiză multi-funcțional. Sistemul de înregistrare defect SHERLOG CRX a fost dezvoltat pentru a satisface aceste cerințe și unește toate funcțiile de monitorizare necesare într-un singur dispozitiv.

 

Sisteme personalizate, compacte și flexibile

SHERLOG CRX este un sistem de măsurare și analiză multi-funcțional pentru monitorizarea și evaluarea echipamentelor în sistemele de alimentare cu energie electrică în mod cuprinzător.

Datorită conceptului modular dispozitiv scalabil, SHERLOG CRX pot fi echipate pentru a se potrivi cu cerințele individuale și pot fi adaptate cu ușurință sau extinse, ar trebui să schimbe aceste cerințe.

In ciuda dimensiunilor sale compacte, SHERLOG CRX poate fi echipat cu până la 32 de intrări analogice pentru măsurătorile AC și DC și până la 128 de intrări binare. Dispozitivele individuale pot fi interconectate printr-o interfață de cuplare pentru a monitoriza instalațiile extinse.

 

Simplu pentru a modifica configurația

Toate intrările analogice pot fi folosite pentru masurarea curentului, pentru măsurarea tensiunii sau pentru măsurarea semnalelor de nivel scăzut. Intervalele de măsurare corespunzătoare pot fi selectate cu ușurință pe site-ul de către clienți.

 

 

 Plug & tehnologie Joaca

Extensiile pot fi realizate rapid și ușor, datorită tehnologiei Plug and Play. Chiar și schimbarea unui întreg modul nu implică, ajustări costisitoare consumatoare de timp, deoarece datele de calibrare sunt memorate în modulul.

 

Sistem dual-procesor

SHERLOG CRX caracteristici de procesoare separate pentru interfața cu utilizatorul și interfețele de comunicații. Această tehnologie inovatoare garantează o utilizare ușoară, transmisia rapidă a datelor și accesul la date simultan pentru mai mult de un utilizator sau o aplicație la un moment dat - tot timpul.

 

În condiții de siguranță să funcționeze chiar și în condiții extreme

Pentru că SHERLOG înregistratoare de defect nu conțin componente care sunt supuse uzurii, cum ar fi memorii hard disk, ventilatoare sau UPS-uri, acestea sunt 100% fără întreținere și extrem de sigure pentru a funcționa.

Imunitatea excelenta lor electro-magnetice perturbații asigură, de asemenea, o funcționare lină chiar și atunci când condițiile sunt extreme. Mai mult, toate interfețele și toate intrările și ieșirile analogice și binare sunt izolate galvanic. Nu numai că această garanție de funcționare în condiții de siguranță, face, de asemenea, pentru un mediu de lucru sigur.

Memoria flash internă

SHERLOG CRX este echipat cu o memorie flash de 2 GB. Această capacitate de memorie de mare permite valori măsurate și defecte să fie înregistrate la o rezoluție deosebit de mare pe perioade lungi de timp, chiar și atunci când nu există nici o legătură permanentă de date la un mediu de stocare în masă (server).

Datele de măsurare sunt salvate în mod fiabil și nu poate fi pierdut, chiar și în cazul unei pene de curent sau când aparatul este oprit.

 

Interfeţe de comunicare

SHERLOG CRX are următoarele

Interfețe de comunicare:

 • electric Ethernet
 • Ethernet optice (fibra optica)
 • USB (activ / pasiv)
 • RS 485
 • RS 232
 • modem GSM / GPRS
 • UMTS router
 • sincronizare de timp

Monitorizarea sistemului de alimentare și analiza defectelor, cu  apel de acoperire a zonei de sincronizare a orei exacte. Numai când valorile măsurate sunt înregistrate de către un număr de dispozitive absolut simultan este posibil să le compare între ele și să le evalueze corect. SHERLOG CRX poate folosi toate metodele convenționale de sincronizare de timp.

Sincronizare GPS cu receptor intern

 • sincronizare GPS cu un ceas central de extern
 • DCF77
 • NTP / SNTP
 • IRIG-B
 • Sincronizare la timp PC-ul
 • Secunde și minute puls

Interfață KoCoS-Interlink

Cu ajutorul interfeței KoCoS-Interlink, orice număr de dispozitive pot fi sincronizate unul cu altul, folosind o simplă conexiune cu 2 fire sau bucla de fibră optică. Aceasta are ca rezultat o reducere semnificativă a costurilor, deoarece numai un singur dispozitiv de măsurare pentru fiecare locație trebuie să fie sincronizat ca sistemul de "maestru".

SHERLOG CRX-Tehnical Paper

SHERLOG CRX-Tehnical Paper

SHERLOG CRX-Tehnical Paper

SHERLOG CRX-Tehnical Paper

SHERLOG CRX-Tehnical Paper

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs