MEgA Short-circuit and ground fault indicator MEg61.4+

Garantie 24 Luni

MEgA logo

Indicatorul de scurt-circuit si de defectiune la sol MEg61.4 +  deriva din functiile bine dovedite ale indicatorilor de eroare la sol anterioare din seria MEg61.4 care au fost suplimentate cu noi functii de inregistrare. Astfel, o singura unitate include indicatorul de defectiune la impamantare pentru nivelurile de medie tensiune, unde, in afara de identificarea defectelor si inregistrarea starilor de defect, monitorizarea si inregistrare pe termen lung a cantitatilor monitorizate se efectueaza, de asemenea.

Indicatorul MEg61.4+ identifica segmentul de linie aeriana, in care a avut loc o defectiune la sol sau un scurtcircuit. Indicatorul MEg61.4 + poate fi utilizat pentru instalarea exterioara pe stalpi de linie aeriene de tensiune medie sau pentru instalare in mediul intern de linii de medie tensiune.

Indicatorul MEg61.4 + masoara si inregistreaza datele referitoare la tensiuni, curenti si puteri in memoria electronica indistructibila la intervale preselectate.

Inregistrarile defectelor de impamantare constau in curbe care contin 10 valori si curbele care conțin probe individuale de cantitati de baza.

Indicatorul MEg61.4 + are circuite de intrare, special concepute pentru conectarea diferitelor convertoare de masurare si senzori. Tensiunea poate fi conectata de la transformatorul de masurare a tensiunii (MTN), de la condensator sau separatoare de rezistenta si de la senzorul de camp electric. Curentul poate fi conectat la transformatorul de masurare a curentului (MTP), de la senzorul AMOS (bobina Rogowski) sau de la senzorul de camp magnetic.

O defecțiune la sol sau de un scurt circuit este semnalizat prin lumina intrerupta cu timp de activare predefinit, prin inchiderea de contact de releu sau la cerere, prin intermediul comenzii de protocol MODBUS.

Certificat TUV

 

 Producatorul detine certificat TUV SUD ISO 9001   

 

 

 

 

MEg61.4+ specificatii tehnice 1

MEg61.4+ specificatii tehnice 2

MEg61.4+  user manual

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs