GW INSTEK Sursa de alimentare APS-7100

Garantie 12 Luni

GW Insteak optiuni incluse pana in sept 2018

Seria APS-7000 de surse de alimentare liniare de c.a., cu o inaltime de 2U si un interval de frecventa de 45 ~ 500 Hz, iesirea maxima evaluate pentru APS-7100 este de 1000 VA, 310 Vrms, 8,4Arms. Sintagma optional poate fi extinsa la tensiunea de iesire maxima de 600 Vrms si frecventa maxima de iesire de 999,9Hz. Seria APS-7000 cuprinde noua functii de masurare si testare(Vrms, Irms, F, Ipk, W, VA, PF, Ipk hold, CF), si ofera o interfata similara cu cea a contoarelor de energie de c.a.

Seria APS-7000, prin intermediul seturilor de cumutare a nivelurilor de curent pentru cresterea rezolutiei mici de masurare a curentului, este ideala pentru industria de LED-uri si de testare a consumului de energie in modul standby.

Pentru a indeplini criteriile de incercare de fluctuatie a tensiunii de linie adesea observate in electronice de larg consum, seria APS-7000 nu doar ofera o sursa stabile de curent alternative, ci ofera, de asemenea, cinci metode pentru a face fata scopurilor speciale sau tensiunilor anormale, frecventei si fazelor. Zece moduri de simulare a penei de curent, cresterii tensiunii si caderii de tensiune; Zece seturi secventiale ce permit utilizatorilor sa defineasca parametrii si sa produca unde sinusoidale prin etapele de editare; Zece moduri de programare pentru editarea formelor de unda la iesire de curent alternative si pentru definitrea plafonului si nivelului elementelor masurate pentru diferite DUT; Rampa de control ce prmite utilizatorilor setarea vitezei de variatie pentru cresterea tensiunii de iesire si de cadere; controlul supratensiunii/DIP simuleaza puterea de intrare DUT, producand o supratensiune sau o cadere de tensiune suprapusa cu forma de unda a tensiunii de iesire la un anumit moment.

Seria este ideala pentru utilizator pentru a produce forme de unda complicate si tranzitorii pentru verificarea functionarii produsului electronic in conditii nefavorabile.

Caracteristici:

 • Ecran LCD de 4,3”, carcasa cu o inaltime de doar 88mm (2U);
 • Capacitate de iesire: 1000 VA;
 • Functie pentru forme de unda arbitrare;
 • Controlul undei/pantei pentru undele de iesire artificial sau pantele in tensiune la DUT;
 • Functie de masurare compromisa pentru tensiune, curent, putere, putere aparenta, curent de varf, IPKH, frecventa, factor de putere, coeficient de varf;
 • 10 moduri de setare secventiala, moduri de simulare si de programare;
 • 10 seturi de presetare ce permit utilizatorior sa stocheze 10 setari;
 • Suport secvential, simulare si programare pentru executia automata a iesirii dup ace echipamentul este pornit;
 • Suport de emulatie SCPI, driver LabVIEW;
 • Interfete standard: USB, LAN;
 • Suport pentru contol la distanta: iesire sincronizara, semnal de iesire in modul de programare, punct In/Out, iesire on/off;
 • Interfata optional: GPIB (APS-001), RS232/USB CDC (APS-002).

APS-7050 FISA TEHNICA 1

APS-7050 FISA TEHNICA 2