AOIP UNIGAS 3000 Analizor de gaze avansat

Garantie 12 Luni

UNIGAS 3000+ este un analizor de gaze de ardere avansat pentru pana la 4 gaze cu: O2, CO, NO si NO2 sau SO2 cu senzori electrochimici, plus CO2 și NOx calculate.

Acest analizor de gaz furnizează date pentru până la 10 de combustibili pentru valorile de ardere de calcul. Este echipat cu alarme sonore de pe măsurători de gaze.

Sonda de prelevare a probelor este conectată la instrument cu un singur sau dublu furtun, o capcană de apă și o suspensie de particule fi ltru.

Instrumentul este livrat cu o imprimantă de impact robust încorporat. Analizatorul și imprimanta sa internă sunt alimentate de aceeași baterie internă. Încărcătorul este furnizat ca standard.

O sondă de la distanță PT100 (opțiunea 5 în tabelul G) este disponibil pentru măsurarea temperaturii aerului de ardere de la distanță. Această probă este recomandat pentru a obține o măsurare precisă ridicată în cazane cu aer forțat.

Masurarea indicelui de fum se realizează cu ajutorul pompei de mână externă opțională (ref: F7828000). Rezultatele pot fi stocate în memoria internă și imprimate pe raport.

O procedură poate fi selectat pentru a monitoriza CO în aerul înconjurător, folosind senzorii interni. Un program intern permite masurarea CO maxim in testul camerei cazanului atmosferic cu 15 valori înregistrate.

UNIGAS 3000

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs