DV Power Unitate BXL-V sarcina suplimentara de baterie

sigla DV Power

Caracteristici generale:

  • Unitatea BXL-V care este sarcina suplimentara de baterie  este conceputa sa lucreze impreuna cu dispozitivul BLU360V în cazul în care un curent de descărcare necesar sau puterea depășesc capacitatea unui singur dispozitiv BLU360V.
  • Proiectarea unitatii  BXL-V se bazează pe tehnologia de state-of-the-art, folosind cele mai avansate soluții electronice, cu 8 ventilatoare integrate în dispozitiv. BXL-V este puternic, oferind curenți mari de descărcare de până la 180 A CC și se aplică pe sisteme de baterii cu tensiune de până la 480 V CC. O combinație a dispozitivelor BLU și BXL permite efectuarea testului de capacitate într-un mod precis, ușor de utilizat, în conformitate cu standardele de testare a bateriei (IEEE 450-2010 / 1188-2005 / 1106-2005, IEC 60896-11 / 22 și alte standardele relevante).
  • Dispozitivul de BLU360V (este un sistem  BLU-BXL combinat) asigură controlul  si gestiunea procesului de descărcare. BXL-V simulează o sarcină constantă în timpul încercării de descărcare - parametrul de sarcina (rezistenta) este selectat de utilizator în prealabil, înainte de gestionarea  testului de descărcare. De asemenea, acesta oferă o flexibilitate în selectarea capacităților sale de încărcare - mai multe rezistențe pot fi setate pentru majoritatea tensiunilor nominale ale bateriei care sunt disponibile în comerț.

date tehnice

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs