AOIP VENUS Calibrator sonde de temperatura de la 35C la 140C

Garantie 12 Luni

Venus calibrează sonde de temperatură de la -35 ° C (în ambiantă de 20 ° C) până la 140 ° C, cu o flexibilitate de neegalat.

Ca un calibrator industrial tradițional, mai multe termometre pot fi calibrate rapid. 

Venus este disponibil în două modele, BASIC (B) și site-ul (S).

  • Modelul B include un controler sofisticat de temperatură cu un afișaj dublu pentru temperatura setata si temperatura blocului uscat.
  • Modelul S include, în plus, o temperatură de indicator încorporat digital care poate fi conectat un senzor de temperatură exterioară. Acesta asigură trasabilitatea, cele mai bune practici și respectarea standardelor de calitate și de calibrare pentru cele mai mici de incertitudini

Pentru a putea folosi blocul uscat, unitatea testată poate fi comparată cu valoarea controler-ului. Utilizarea unei sonde externe conectată la indicator al modelului site-ului care compensează gradientul de temperatură și erorile de încărcare, se recomandă. Acest lucru oferă o precizie și o mai mare trasabilitate care îndeplinește cerințele ISO 9000 și alte standarde de calitate.

Pentru baie de lichid, senzor de suprafață și utilizarea corpului negru, trebuie utilizata întotdeauna o sondă standard externa.

 

 

VENUS

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs