GW INSTEK GRF-1300 Kit educational pentru analiza spectrala

GW Instek GSP-730 este un analizor spectral de 3GHz dezvoltat in principal pentru a indeplini cererile de experimente de comunicare RF. Constrangerile bugetare si instrumentele de predare insuficiente sunt, in general cele doua obstacole pentru scoli pentru a oferi cursuri de inalta calitate pentru experimente de comunicare RF. Fiind un analizor spectral mediu, GSP-730 ofera toate functiile ce trebuie asigurate, impreuna cu kit-ul de pregatire GRF-1300 poseda o pozitie unica in domeniu ca solutie la cheie economica pentru cursurile de experimente de comunicatie RF la 3GHz.

Cu componentele sale, analiorul spectral GSP-730, kit-ul de pregatire GRF-1300 si un PC, conectat adecvat, un sistem tangibil este integrat pentru efectuarea experimentelor in curs de desfasurare, in timp ce lectia se preda. Folosind un PC, profesorul poate prezenta materialul de invatare cu ajutorul unui dispozitiv PowerPoint si in acelasi timp sa controleze GSP-730 si GRF-1300 pentru efectuarea experimentelor si pentru a obtine afisarile spectrale si citirea parametrilor pe ecranul PC-ului. GSP-730 si GRF-1300 transmit usor materialele, inclusiv fisiere PowerPoint, texte si software de control la distanta, catre un sistem electronic de invatare.

Combinatia dintre GSP-730 si GRF-1300 formeaza un sistem de pregatire fundamental pentru cursurile de comunicatie RF si telecomunicatie in universitati, licee, scoli vocationale si centre de pregatire militara, precum si in companii private. In schimbul costului imens al instalarii noului sistem de formare, combinatia dintre GSP-730 si GRF-1300 ofera o solutie economica pentru a elimina doua obstacole: constrangerile bugetare si insuficienta instrumentelor de predare.

Caracteristici:

  • Suport pentru forme de unda: sinusoidale/patratice/triunghiulare;
  • Banda de baza a undei: 0.1 ~ 3MHz;
  • Frecventa RF: 870 ~ 920MHz;
  • Modulatie AM si FM;
  • 5 comutatoare On/Off si 5 puncte de tstare pentru simularea a 8 conditii de defect pentru studierea depanarii;
  • Interfata USB pentru controlul la distanta.

 

 

 

 

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs