GW INSTEK GSP-9300B Analizor de spectru 3GHz

 

GSP-9300B este un analizor de spectru 3GHz care satisface cerințele de măsurare RF de bază. Oferă stabilitatea de frecvență de 0,025 ppm; Rata de îmbătrânire de 1ppm / an; Un preamplificator încorporat; Zgomotul de bază de -149dBm / Hz și mai mult de 20 de aplicații de măsurare, inclusiv analiza semnalului de modulație AM / FM, analiza canalului de semnal și testul parametrilor CATV. Cu opțiunea TG (generator de urmărire), GSP-9300B poate efectua teste de liniaritate la componente sau să urmărească răspunsul lor în frecvență.

 

Pentru semnale de monitorizare, GSP-9300B oferă modul de afișare topografică, capabil să distingă semnalele continue sau aleatorii prin utilizarea temperaturii de culoare. Modul Spectrogram oferă o axă de timp pe afișarea spectrului care permite utilizatorilor să observe variațiile de semnal pe baza referinței timpului. Modul ferestrei Split permite setări diferite ale parametrilor pentru fiecare fereastră de afișare. În plus, GSP-9300B oferă și interfețe utilizator ușor de utilizat, cum ar fi modul de afișare, asistență, multi-limbi și înregistrarea rapidă a datelor etc. Interfețele și software-ul includ USB / RS232 / LXI / MicroSD / GPIB Ieșire și software-ul dedicat pentru PC IVI Driver.

 

GSP-9300B, cu caracteristicile sale unice, incluzând pornirea automată, funcția de secvențiere și testarea limitei liniei, este special conceput pentru a satisface cerințele liniilor de producție. Designul patentat al GSP-9300B privind conducția căldurii permite reducerea substanțială a timpului de încălzire pentru a accelera procesele de producție. Opțiunile includ generatorul de urmărire, geanta de transport, modulul de baterii, setul de antene EMI și accesoriile pentru rackuri. Designul compact al lui GSP-9300B permite fie testarea pe teren, fie integrarea sistemelor automate de testare.

 

Pentru a rezuma, GSP-9300B este un echipament de testare stabil, ușor și universal, care este cea mai potrivită alegere pentru piața educațională, linia de producție și aplicații generale de monitorizare a semnalelor. Cel mai important este prețul GSP-9300B este dincolo de imaginația ta și este alegerea numărul unu pentru utilizatorii cu considerații bugetare.

GSP9330 si GSP9300B Tabel tehnic comparativ 1

GSP9330 si GSP9300B Tabel tehnic comparativ 2

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs