KoCoS Artes SYNC Monitor - Software pentru testare automată echipamente de sincronizare

Garantie 12 Luni

kokos logo

SYNC-Monitor poate fi folosit pentru a testa dispozitivele in paralel  și sincronizatoarele care utilizează dispozitivele de reglare de frecvență și tensiune.

In timpul unui test, sistemele care urmează să fie sincronizate sunt reprezentate de tensiunile instrumentului de testare. Amplitudinea și frecvența cantităților de testare pot fi modificate manual sau prin comenzile de control ale sincronizatorilor. In timpul unui test, cantitățile de testare și diferența de tensiune, frecvența  și faza  dintre tensiune  să fie sincronizate și tensiunea de referință sunt prezentate numeric în timp real pe ecranul SYNC-Monitor. Diferența de fază este, de asemenea, afișată grafic în synchroscope.

Evaluarea valorilor măsurate se efectuează în mod automat, imediat după un test. Un tabel afișează cantitățile de testare la încercarea  începe, la momentul emiterii comenzii de comutare și la momentul disjunctorului se închide, ținând cont de condițiile de funcționare (de închidere), momentul disjunctorului.

ARTES-Fisa Tehnica

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs