KoCoS ARTES V4 Software-ul de testare ARTES

Garantie 12 Luni

kokos logo

ARTES V4 - Software-ul de testare ARTES

Dispunând de o interfață de utilizator Microsoft  si o gama impresionanta de functii, noul software de testare releu ARTES de la KoCos pauzele noi, asigurarea pozitiei companiei la marginea de taiere a dezvoltării software-ului de testare bazate pe Windows.

Restructurarea  Interfetei  de  utilizator Microsoft Fluent oferă o gamă largă de funcții noi.

Interfața de Fluent face de lucru cu software-ul de testare ARTES cat  mai rapid și mai eficient. Meniurile tradiționale și barele de instrumente au fost înlocuite cu o panglică. Avantajele acestei interfețe de utilizator includ manipularea și economii semnificative în timp s-a îmbunătățit datorită utilizării filelor specifice contextului și ușurința cu care noii utilizatori să se familiarizeze cu software-ul.

 

Gestionarea  activelor în mod clar structurat pe obiectul supus încercării

O altă caracteristică notabilă a software-ului este gestionarea   activelor. Definiția globală a funcțiilor de protecție, precum și derivarea și moștenirea proprietăților dintr-o mare varietate de template-uri diferite de tip sunt ceea ce face această caracteristică atât de speciala. In plus, este posibil să modificați setările de releu și instrucțiunile  de testare specifice individuale precum și pentru a face setări globale pentru transformatoarea  de măsură, de legare la pământ și direcția câmpului rotativ.

Managementul activelor permite, de asemenea, integrarea și gestionarea documentelor externe. Acest lucru înseamnă că orice informație care ar putea fi solicitata este disponibila  tot timpul.

Afișarea grafică a schemelor de conectare

Un afișaj grafic al schemelor de conectare pot fi, de asemenea, găsite în software-ul de testare ARTES. Acest lucru face mai ușor să se conecteze dispozitivul testat și merge un drum lung spre a exclude greșeli.

Modelele predefinite sunt disponibile pentru diferitele funcții de protecție și pot fi selectate în mod direct, ceea ce face  configurarea  mult mai simplă.

Planurile individuale de testare

Un plan de test individual poate fi creat cu ușurință pentru fiecare dispozitiv testat. Testele individuale pot fi combinate pentru a forma dispozitivul, sau de tip complet de teste care pot fi apoi repetate la orice număr  în condițiile de testare identice.

 

 Afișarea  și evaluarea rezultatelor măsurătorilor

Progresul cantităților analogice de intrare și semnalele de stare și comenzile dispozitivului testat capturate de ARTES sunt afișate in timp real si corect, în timpul testelor. Aceste informații sunt afișate atât grafic cât și numeric, făcând posibilă observarea, și să evalueze procedura de testare imediat.

Reacția dispozitivului testat este evaluat în mod automat de către program în timpul unui test. Pentru fiecare punct de încercare, un indicator on-line indică dacă rezultatul  se află în intervalul de toleranță configurat.

Imediat după test, toate rezultatele sunt afișate în mod clar într-un tabel. Fiecare linie conține informații cu privire la un punct de test individual.

Lista de rezultate pot fi prezentate sub forma unui raport de încercare. Acest raport este generat automat de către program și conține toate datele relevante, parametrii și rezultatele testelor. Structura și structura rapoartelor de testare pot fi adaptate în conformitate cu cerințele și preferințele individuale.

ARTES-Fisa Tehnica

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs