MEgA Communication unit MEg202.3

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

MEgA logo

Unitatea de comunicare MEg202.3, in configuratia sa de baza prevede pentru transmiterea la distanta a starii sau modificarilor intrarilor binare si comenzilor prin intermediul GSM / GPRS si operatorilor GSM / UMTS / HSPA. Valorile masurate sunt transferate prin intermediul liniei de comunicatie seriala RS485 de la dispozitivele de masurare conectate. Aceasta pune in aplicare protocolul de comunicare standardizat in conformitate cu standardul EN 60870-5-104 CSN si permite dispozitivelor conectate sa fie integrate in sistemul SCADA, fie direct, fie prin intermediul unor concentratoare de date.

Unitatea MEg202.3 contine un procesor care comunica cu dispozitivele conectate, optimizeaza si controleaza transmisia de date, furnizat pentru pre-procesarea datelor citite din dispozitivele de masurare, pentru supravegherea dispozitivelor conectate si in cazul unui eveniment, transmite informatia catre sistemul superior.

Setarea de baza a functiilor dispozitivului se realizeaza in timpul productiei. Modificarea corespunzatoare in setari este posibila cu programul M202Param.

 

Certificat TUV 

 Producatorul detine certificat TUV SUD ISO 9001

MEg202.3  date tehnice

MEg202.3  user manual

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs