OptiConcepts FiberWarrior PRO OTDR Sistem pentru testarea, depanarea si documentarea retelelor de fibra optica - indisponibil

opticoncepts logo Acest produs nu se mai fabrica

OptiConcepts FiberWarrior Pro ™ OTDR este un sistem de ultimă oră pentru testarea, depanarea și documentarea rețelelor de fibră optică. Combinând un procesor de înaltă performanță, procesare sofisticată a semnalelor și un design avansat de software, FiberWarrior oferă utilizatorilor o soluție de înaltă calitate pentru analiza fibrei optice atât în câmp cât și în laborator. Designul modern permite o portabilitate și o depozitare ușoară.

 

Designul elegant al FiberWarrior OTDR prezintă un ecran tactil de înaltă calitate TFT LCD de 8.4 ", care permite cea mai bună experiență utilizatorilor, oferind o interfață ușor de vizualizat atât în ​​medii întunecate și luminoase (inclusiv lumina soarelui) pentru a identifica cu ușurință anumite elemente de rețea și comenzi de utilizator. Ecranul poziționat central umple partea frontală a unității în timp ce optimizează vizual graficele, tabelele și alte informații tehnice prin intermediul interfeței proiectate cu atenție. Mânerele de pe ambele părți ale afișajului permit utilizatorului să manipuleze cu ușurință unitatea. Pentru folosirea bancurilor sau a laboratoarelor, aparatele sunt dotate cu o dungă care poate fi îndepărtată, oferind acces la orificii de montare care permit utilizarea suporturilor LCD standard. Ecranul tactil personalizabil îmbunătățește și simplifică în continuare utilizarea, eliminând butoanele și comenzile greoaie.

 

Nu în ultimul rând, extensibilitatea platformei FiberWarrior OTDR include multe alte module de testare, inclusiv contoare de energie și surse optice. Designul scalabil va reduce în mod semnificativ costul cerințelor de testare viitoare, precum și va simplifica și reduce instruirea suplimentară necesară cu alte soluții opționale de testare optică. În plus, porturile USB, portul Ethernet și capacitatea Wi-Fi permit instantaneu un număr nelimitat de dispozitive și metode de conectivitate pentru a salva urmele, rețeaua, imprimarea și e-mailurile pentru a ajuta și a spori experiența de testare optică.

 

Caracteristici generale:

• Combină rigurozitatea utilizării în teren precizia gradului utilizării în laborator.

• Designul modular suportă mai multe sisteme de testare interschimbabile

• Ecran tactil color TFT color de înaltă calitate, poate fi citit ușor în condiții de lumină excesivă.

• Carcasă de înaltă calitate, cu mânere laterale integrate

• Procesor rapid Intel Atom cu sistem de operare Windows XPe sau Linux

• Funcții de control intuitiv prin intermediul ecranului tactil pentru ușurința utilizării

• Algoritmi avansați de detecție a evenimentelor PWRScan ™ pentru raportarea exactă

• Wi-Fi integrat pentru conectivitate ușoară în rețea

Fiber Warrior PRO OTDR - Fisa tehnica 1

Fiber Warrior PRO OTDR - Fisa tehnica 2

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs