Fluke 414D/62MAX+ set telemetru si termometru IR

Garantie 36 Luni

Fluke Platinum Badge

Cel mai rezistent termometru IR Fluke 62 MAX+ combinat cu Fluke 414D telemetrul ușor de folosit, sunt tot ce aveti nevoie pentru a configura sistemele de climatizare HVAC cât și pentru identificarea problemelor.

Folosiți termometrul IR pentru a indentifica suprasarcina componentelor electrice si telemetrul pentru a calcula distanta, aria si volumul spatiului.

 

Fluke 62 MAX+

Rezistenţă la căldură. Precum şi la praf, apă şi la o cădere de la 3 metri. FLUKE 62 MAX+ reprezintă singurul mini-termometru IR pe care îl puteţi manevra fără nicio grijă.

Dimensiune mică. Rezistenţă mare.

De ce să alegeţi termometrele cu infraroşu?

Temperatura este de obicei primul indiciu al unei posibile probleme la aplicaţiile electrice şi mecanice. Însă cum puteţi stabili cu uşurinţă dacă tabloul electric are un punct fierbinte, dacă motorul se supraîncălzeşte sau dacă sistemul HVAC este ineficient? Răspunsul este oferit cu ajutorul unui termometru cu infraroşu (IR). Cu ajutorul termometrelor cu infraroşu portabile, fără contact, puteţi măsura instantaneu temperatura echipamentelor din zonele greu accesibile sau periculoase. Detectând din timp temperaturile anormale, puteţi corecta rapid problemele.

Fluke 62 MAX şi Fluke 62 MAX+

Proiectat în perspectiva nevoilor dvs. profesionale, noul termometru cu infraroşu Fluke 62 MAX+ reprezintă tot ceea ce v-aţi putea aştepta să primiţi de la experţii în instrumentele de măsură. De dimensiuni reduse, cu o acurateţe extremă şi foarte uşor de folosit. Clasificare IP54 pentru rezistenţă la praf şi apă. Precis şi suficient de solid pentru a rezista impactului la o cădere de la 3 metri. De fapt, 62 MAX+ este atât de rezistent încât este singurul termometru cu infraroşu disponibile, pe care îl puteţi manevra fără grijă.

 


 

Telemetru cu laser Fluke 414D

Puneţi noul telemetru Fluke 414D pe centura dvs. cu instrumente şi ajungeţi dincolo de măsurarea obişnuită cu bandă - până la 50 de metri (165 ft). Acest telemetru de distanţă cu laser de nivel profesional este rapid şi uşor de utilizat, îmbunătăţind precizia şi reducând erorile de măsurare. Veţi economisi timp şi bani la fiecare pas.

Telemetrele cu laser Fluke laser utilizează cea mai avansată tehnologie de măsurare a distanţei. Aceste telemetre sunt rapide, precise, durabile şi uşor de utilizat—nu trebuie decât să stabiliţi direcţia şi să declanşaţi dispozitivul. Designul lor simplu şi operarea uşoară cu un singur buton înseamnă că veţi petrece mai puţin timp măsurând şi că veţi beneficia în acelaşi timp de de fiabilitate sporită a rezultatelor de care aveţi nevoie. fiabilitate sporită a rezultatelor de care aveţi nevoie.

Caracteristici:

Cea mai avansată tehnologie cu laser pentru măsurarea distanţelor

Operare simplă cu un buton pentru a măsura instantaneu distanţa între două obiecte

Măsurători de până la 50 m (165 ft) cu o precizie de 2 mm (0,08 inch)

Laser luminos pentru stabilirea uşoară a ţintelor chiar şi la distanţe lungi

Calcularea rapidă a suprafeţei (picioare pătrate/metri) şi a volumului

Funcţii de adunare şi scădere uşoare

Funcţia Pitagora măsoară indirect prin alte două măsurători

Stochează până la cinci rezulate de măsurători

Durată de viaţă a bateriei de 3000 de măsurări cu caracteristică de oprire automată

Afişaj cu două linii cu stare de repaus afişaj (până la apăsarea următorului buton)

Alimentat de două baterii AAA

 


 

Pachetul de livrare include:

  • Fluke 414D - telemetrun cu laser
  • Fluke 62MAX+ - termometru IR
  • Geanta transport
  • Certificare ISO
  • Manual de utilizare
  • Certificat garantie

Fisa tehnica Fluke 414d

Fisa tehnica Fluke 62max

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs