AOIP IND 44- Safety megohmmeter on pyrotechnical elements

Garantie 12 Luni

Acest  megohmetru de siguranță a fost dezvoltat pentru a efectua măsurători de continuitate și de izolare pe elemente în cazul în care siguranța utilizatorilor pirotehnice este în joc.

Există două tipuri de condiții definesc siguranța utilizatorului:

 

Condiții de măsurare:

Masurarea curentului mult mai mic decât curentul de bază non-incendiu

Conexiunea la linia de testare numai pentru perioada activat de măsurare

Descărcarea de gestiune a sarcinilor electrice reziduale

Condiții de securitate:

Nici o depășire a curentului maxim, chiar și în cazul defectării instrumentului (electronică defecțiuni interne scurtcircuit ...)

Permanent autocontrol al funcțiilor interne instrumentului înainte de conectarea la canalul de măsurare.

 

Principiul de măsurare

Principiul se bazează pe un dispozitiv intern de auto-calibrare permanentă, care să garanteze, pe o perioadă pe termen scurt și lung de timp, fiabilitatea ridicată a măsurătorilor efectuate prin corectarea în mod continuu troienele de câștig și de offset.

Măsurători începe cu un semnal de intrare extern. Rezultatul măsurătorii este procesat intern, pentru a furniza informații dacă valoarea măsurată se încadrează în limitele de toleranță stabilite de către operator.

Toate setările parametrilor sunt introduse prin tastatură cu un mijloc de blocare a parametrilor de cheie. Unitatile noastre sunt echipate cu ieșire contact uscat și conexiune S232, care permite automatizarea proceselor și punerea în aplicare a trasabilității.

La cerere, produsele noastre existente pot fi adaptate la cerințele dumneavoastră specifice: RS232 adaptat protocole, altă tensiune de testare, integrare, software de procesare ...

Două unități de comutare (INT 17 și INT 17 HT pentru înaltă tensiune de testare), sunt de asemenea disponibile în opțiunea pentru interfața dispozitivelor testate (inițiatori, airbag-uri ...) cu IND Ohmmetre / megohmmeters pirotehnice. Comutatoarele de contact sunt de obicei monitorizate de automatizare a partajat (0 24 V) și pământ de control al delimitând (contact sau tranzistor). intrări de automatizare sunt protejate împotriva oricărei schimbări de polaritate.

 

Aplicatii mari:

  • Automotive - airbag-uri / teste de funcționare ale modulului electric
  • Centura de siguranta - acționare / modul electric teste de funcționare
  • Multicontact / comutator continuitatea circuitului uscat și măsurători de rezistență la scurgere
  • Automotive continuitate putere / centru de siguranță și de caracterizare a scurgerilor
  • PCB / PWB și de uz general 

 

 

 

 

 

IND 44

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs