AOIP IND 45-Safety megohmmeter on pyrotechnical elements

Garantie 12 Luni

Megohmetrului a fost dezvoltat pentru a efectua măsurători de continuitate și de izolare pe elemente în cazul în care siguranța utilizatorilor pirotehnice este în joc.

Siguranța utilizatorului este definita de urmatoarele conditii:

Condiții de măsurare:

Masurarea curentului mult mai mic decât curentul de bază non-incendiu

Conexiunea la linia de testare numai pentru perioada activa de măsurare

Descărcarea incarcaturilor electrice reziduale

Condiții de securitate:

Nici o depășire a curentului maxim, chiar și în cazul defectării instrumentului (electronică defecțiuni interne scurtcircuit ...)

Autocontrol permanent al funcțiilor interne înainte de conectarea la canalul de măsurare

 

Principiul de măsurare

Functia de ohmmetru se bazează pe 4 fire de măsurare, ceea ce face posibil să fie eliberați de rezistența liniei parazitare. Principiul se bazează pe un dispozitiv intern de auto-calibrare permanentă, care să garanteze, pe o perioadă pe termen scurt și lung de timp, fiabilitatea ridicată a măsurătorilor efectuate prin corectarea în mod continuu troienele de câștig și de offset.

Măsurătorile încep cu un semnal de intrare extern. Rezultatul măsurătorii este procesat intern, pentru a furniza informații dacă valoarea măsurată se încadrează în limitele de toleranță stabilite de către operator.

Toate setările parametrilor sunt introduse prin tastatură cu un mijloc de blocare a parametrilor de cheie. Unitatile noastre sunt echipate cu ieșire contact uscat și conexiune S232, care permite automatizarea proceselor și punerea în aplicare a trasabilității.

La cerere, produsele noastre existente pot fi adaptate la cerințele dumneavoastră specifice: RS232 adaptat protocole, altă tensiune de testare sau de măsurare de curent, integrare, software de procesare ...

Două unități de comutare (INT 17 și INT 17 HT pentru înaltă tensiune de testare), sunt de asemenea disponibile în opțiunea pentru interfața dispozitivelor testate (inițiatori, airbag-uri ...) cu IND Ohmmetre / megohmmeters pirotehnice. Comutatoarele de contact sunt de obicei monitorizate de automatizare a partajat (0 24 V) și pământ de control al delimitând (contact sau tranzistor). intrări de automatizare sunt protejate împotriva oricărei schimbări de polaritate.

 

Aplicatii mari:

Automotive - airbag / teste de funcționare ale modulului electric

Centura de sigurante pretensionare de acționare / modul electric - teste de funcționare

Multicontact / comutator continuitatea circuitului uscat și măsurători de rezistență la scurgere

Automotive continuitate putere / centru de siguranță și caracterizare a scurgerilor

 

 

 

 

IND 45

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs