Meatest M632 Decada rezistiva

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

M632 Decada rezistiva cu interval de 1 Ω - 1,2 MΩ, precizie ridicată și stabilitate la temperatură.

Cea mai bună rezoluție 10 μΩ, funcție de simulare a senzorului de temperatură RTD.

Rezistoare reale comutate prin relee

Unități personalizate și secvențe de timp

Fără rezistență reziduală

Precizie de 20 ppm

Șase limbi diferite

M632 este un instrument de referință de 20 ppm pentru laboratoarele de calibrare și emblematică pentru calibrarea rezistenței Meatest. Conținând unele dintre cele mai stabile (și scumpe) rezistențe din folie disponibile, M632 are un coeficient de temperatură de doar 1 ppm/°C. Terminalele de ieșire M6xx permit și măsurători de curent alternativ, vezi fișa de date pentru răspunsurile tipice în frecvență.

Confortul utilizatorului

Seria M6xx a fost creată pentru a face calibrarea rezistenței ușoara. LCD mare arată toți parametrii aferenți, inclusiv acuratețea totală. Și nu există rezistență reziduală sau eroare absolută ascunsă, așa că nu trebuie să o calculați singur, precizia pe care o vedeți este ceea ce obțineți. Și acesta nu este singurul lucru pe care firmware-ul îl rezolvă. Doriți rezistența afișată în unități de temperatură? Distanţă? Forta? RTD și funcția utilizator vor face acest lucru pentru dvs. Recalibrare completă? Zece minute și gata.

Conectivitate

Toate funcțiile decadelor pot fi controlate de la distanță prin interfața RS232, USB, LAN sau GPIB. În acest fel, puteți introduce etapa de calibrare/test direct în linia de producție a oricărui senzor bazat pe rezistență și puteți reduce semnificativ timpul necesar pentru testele finale de calitate.

Resistance 1 Ω - 1.2 MΩ, resolution from 10 uΩ
max dissipation power 0.25 W
± 20 ppm / year
Temperature RTD ± 0.01°C / year
Nu exista accesorii compatibile cu acest produs