Meatest M641 Simulator RTD rezistiv

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

Decada rezistiva concepută pentru simularea RTD și a altor senzori bazați pe rezistență.

Precizie de 0,1°C și capacitate de încărcare de 5W.

Rezistoare reale comutate prin relee

Scale de temperatură personalizate

Fără rezistență reziduală

Capacitate de încărcare 5 W

Șase limbi diferite

 

M641 este o decada programabila cu rezistență reală, cu parametri proiectați special pentru simularea și testarea de către senzori RTD a unităților de evaluare RTD, cum ar fi regulatoare de temperatură, traductoare etc. Funcția de bază este încă rezistența, astfel încât să puteți calibra cu ușurință ohmmetre și alte contoare bazate pe rezistență. M641 este realizat din rezistențe de sarcină mare și relee care permit o capacitate de sarcină de 5 W și o rezoluție de 0,01 °C în același timp. Terminalele de ieșire M6xx permit și măsurători de curent alternativ, vezi fișa de date pentru răspunsurile tipice în frecvență.

Confortul utilizatorului

Seria M6xx a fost creată pentru a face calibrarea rezistenței usoara. LCD mare arată toți parametrii aferenți, inclusiv acuratețea totală. Și nu există rezistență reziduală sau eroare absolută ascunsă, așa că nu trebuie să o calculați singur, precizia pe care o vedeți este ceea ce obțineți. Și acesta nu este singurul lucru pe care firmware-ul îl rezolvă. Doriți rezistența afișată în unități de temperatură? Distanţă? Forta? RTD și funcția utilizator vor face acest lucru pentru dvs. Recalibrare completă? Zece minute și gata.

Conectivitate

Toate funcțiile decadelor pot fi controlate de la distanță prin interfața RS232, USB, LAN sau GPIB. În acest fel, puteți introduce etapa de calibrare/test direct în linia de producție a oricărui senzor bazat pe rezistență și puteți reduce semnificativ timpul necesar pentru testele finale de calitate.

Resistance 10 Ω - 300 kΩ
max dissipation power 5 W
± 200 ppm / year
Temperature RTD ± 0.1°C / year, resolution 0.01°C
Nu exista accesorii compatibile cu acest produs