DV Power RMO-C Micro-ohmmetru de curent continuu

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

dv power logo

RMO-C este cea mai puternică serie de micro-ohmmetre DV Power, cu capacități de ieșire crescute și durată nelimitată de testare la curent de testare de 200 A DC. Modelele RMO300C și RMO500C pot genera, de asemenea, un curent de 300 A timp de 10 minute.

Puternic – până la 500 A DC
• 200 A DC nelimitat, 300 A DC – până la 10 min
• Domeniu de măsurare: 0,1 µΩ – 999,9 mΩ
• Cea mai bună rezoluție: 0,01 µΩ
• Precizie tipică: ± (0,1 % rdg + 0,1 % FS)
• Unitate de control de la distanță (opțional)
• Unitate cu împământare pe ambele părți (opțional)
• Moduri SINGLE / CONTIN / BSG / DTRtest
• Portabil și ușor – 14,6 kg / 32,1 lbs

RMO-C este proiectat pentru măsurarea rezistenței de contact a obiectelor de testare neinductive și a aplicațiilor cu cerințe de siguranță sporite. Testează întrerupătoarele de tensiune medie și înaltă, întrerupătoarele de deconectare, îmbinările barelor de curent înalt, îmbinările cablurilor și diferitele legături de curent ridicat. Datorită funcționalităților de conectare la pământ și de control de la distanță, instrumentul măsoară cu precizie chiar și în cele mai solicitante medii, oferind siguranță suplimentară personalului de testare.

Instrumentele sunt plasate într-o carcasă din plastic indestructibil cu grad de protecție IP67 (cu capac închis). Deși foarte portabile și ușoare, micro-ohmmetrele RMO-C au capacități de putere de ieșire foarte mari. Tensiunea ridicată de ieșire permite un domeniu de măsurare mai larg la curenți de testare mai mari. În consecință, permite utilizarea cablurilor de testare mai subțiri/mai lungi. RMO-C generează un curent de curent continuu fără ondulații (mai puțin de 1 % ondulare) cu rampe de testare reglate automat. În timpul testării, crește curentul înainte de măsurare și scade curentul după măsurare. Acest lucru scade semnificativ tranzitorii magnetici și asigură o mare precizie.


Cleme speciale de curent măsoară un curent prin împământare atunci când instrumentul testează în condiții BSG. Instrumentul însuși alimentează aceste cleme. Dacă este necesar un nivel de siguranță și mai ridicat, funcția de control de la distanță permite operatorului să efectueze măsurători din locații îndepărtate.

Instrumentele RMO-C pot stoca până la 500 de măsurători în memoria internă. De asemenea, au o unitate flash USB disponibilă ca opțiune. O caracteristică suplimentară este modulul de înaltă precizie încorporat, potrivit pentru măsurarea valorilor de rezistență foarte scăzute, în intervalul de la 1 la 30 µΩ, cu o rezoluție de 0,01 µΩ.

Software-ul nostru gratuit DV Win comunică cu micro-ohmmetrele RMO-C printr-o interfață USB. Permite unui utilizator să ruleze testul de la distanță de pe un computer. De asemenea, un utilizator poate descărca rezultatele testelor, analiza și genera rapoarte de testare complet configurabile prin intermediul software-ului.

Specifications

flat-current
GENERATED CURRENT
Up to 500 A DC
flat-accuracy
TYPICAL ACCURACY
± (0,1 % rdg + 0,1 % FS)
flat-resolution
RESOLUTION
up to 0,01 μΩ
flat-meter
MEASURING RANGE
0,1 μΩ – 999,9 mΩ expandable to 6 000 mΩ
flat_bsg
BOTH SIDES GROUNDED
Yes
flat-weight
WEIGHT
14,5 kg / 31.9 lbs
flat-shield
INGRESS PROTECTION
IP 67 with closed lid
Nu exista accesorii compatibile cu acest produs