Megger DLRO10X Micro-ohmetru DLRO10 + stocare informatii si download

Garantie 24 Luni

megger logo

Măsurarea rezistenţelor mici, cunoscută uneori şi sub denumirea de testare Ducter, este o metodă de verificare a continuităţii unui contact electric, conexiune sau a îmbinării între cabluri şi confirmă că pierderea de energie între piesele de legătură este tot atât de mică pe cât de mică este şi rezistenţa acelui punt. Aplicaţiile sunt vaste, din energetică până în aeronautică, mentenanţă sau căi ferate.

DLRO10 este un instrument accesibil, cu o greutatea mică. Selecţia curentului optim de test până la10 A c.c. se face complet automat pentru măsurarea rezistenţelor cuprinse în intervalul 0,1 µΩ - 2000 Ω. Măsurătorile se fac aplicând curentul direct şi invers pentru anularea efectelor date de tensiunile de suprafaţă existente de-a lungul obiectului testat iar rezultatele sunt afişate pe un afişaj LED mare şi clar. Aparatul este alimentat de la un pachet de acumulatori NiMH special construiţi, care pot fi înlocuiţi pe durata încărcării. Pachetul conţine propriul indicator de stare.

Testerele DLRO10 sunt folosite mult de Metroul Londonez pentru verificarea legăturilor la pământ, în condiţiile de murdărie şi umiditate din tunelurile subterane. DRLO10X este cel mai sofisticat micro-ohmetru de pe piaţă. Cu aceiaşi greutate redusă şi acumulatori detaşabili ca şi DLRO10, DLRO10X are suficientă memorie internă pentru 700 seturi de valori măsurate şi comentarii. Comentariile sunt făcute cu tastatura alfa-numerică şi pot fi descărcate pe un PC. DLRO10X afişează citirile directe şi inverse şi media celor două pe ecranul LED în 3 secunde. Uimitor, precizia de bază a instrumentului este de 0,2%. Împreună cu alte aplicaţii un client foloseşte DLRO10X pentru controlul de calitate al producţiei, utilizând funcţia de transfer de date în timp real. DLRO10HD oferă o combinaţie diferită de caracteristici care pot satisface mai bine necesităţile dvs., are o carcasa solidă de polipropilenă, grad de protecţie IP54 când este folosit cu alimentare de la acumulatori, şi IP65 când cutia este închisă. Poate funcţiona cu alimentare de la reţea, acumulatori şi în timpul re-încărcării.

 

VIDEO Prezentare DLRO

Webinar DLRO 

 

Caracteristici generale:

  • Curent de test până la 10A
  • Protecţie pentru conectarea accidentală la circuite aflate sub tensiune
  • Verificare automată a conexiunilor
  • Multiple moduri de operare, inclusiv modul complet automat
  • Opţiunea de măsurare cu putere mare sau mică
  • Opţiunea de încărcare rapidă a acumulatorilor
  • Măsurarea continuităţii cu o acurateţe ridicată
  • În mod unic, DLRO10HD oferă şi posibilitatea de a testa cu putere mare sau mică. Acest lucru oferă un potenţial mare de diagnoză şi este deosebit de util în măsurarea conductoarelor groase, a legăturilor şi a calităţii sudurilor. DLRO10HD poate furniza10 A pentru 60 de secunde într-o sarcină de 250 mΩ.

 

dlro10x with cables

dlro10 dlro10x domenii de rezistenta

dlro10 dlro10x fisa tehnica comp 2