Fluke sonde curenti fantoma TL225 SureGrip™

Garantie 12 Luni

Fluke logo

Electricienii ştiu că atunci când măsori instalaţii electrice se întâmplă des să apară o tensiune, chiar dacă ştiţi că firele nu sunt sub tensiune. Acestea se numesc tensiuni fantomă şi sunt provocate de capacitatea dintre fire. Datorită impedanţei la intrare foarte ridicate a instrumentului de măsură, această tensiune fantoma nu are unde să se disperseze, ceea ce va conduce la o citire incorectă pe instrumentul de măsură.

Soluţia este să vă asiguraţi că există o impedanţă mai scăzută între terminalele de intrare ale instrumentului de măsură. Totuşi, acest lucru nu este atât de uşor cum pare, de vreme ce este vital ca siguranţa electricianului să nu fie pusă în pericol.

 Fluke CATIII 1000 V CAT IV 600 V icon    Fluke SureGrip icon

Fluke TL225 va asigură că instrumentul are o impedanţă la intrare redusă, care elimină curenţii fantoma. In cazul firelor sub tensiune, instrumentul va indica tensiunea reală. In cazul circuitelor care nu se află sub tensiune, instrumentul va afişa o citire aproape de zero (chiar dacă există curenţi fantoma). Poate fi utilizat cu toate instrumentele moderne de măsurare cu distanţă standard la intrare.

CAT III 1000 V, CAT IV 600 V.

Un an garanţie.

Pachetul de livrare include:

  • Instrument de eliminare a curenţilor fantoma SV225.
  • Set sonde test de silicon TL224 SureGrip™ (dreapta pe drept).
  • Set sondă izolată TP238 SureGrip™.
  • Husă pentru accesorii C75.
Nu exista accesorii compatibile cu acest produs