AOIP UNIGAS 2000 Analizor de gaze portabil cu 3 senzori

Garantie 12 Luni

UNIGAS 2000 este un analizor de gaze de ardere profesional pentru 3 Gaze: O2, CO si NO cu senzori electrochimici, plus CO2 și NOx calculate.

Acest analizor de gaz furnizează date pentru până la 10 combustibili pentru calcularea valorilor de ardere. Acesta este echipat cu alarme sonore privind măsurarea gazelor.

Sonda de prelevare a probelor este conectată la instrument cu un singur sau dublu furtun, o capcană de apă și o suspensie de particule filtru.

Instrumentul este livrat cu o imprimantă de impact robust încorporat. Analizatorul și imprimanta sa internă sunt alimentate de aceeași baterie internă. Încărcătorul este furnizat ca standard.

Masurarea indicelui de fum se realizează cu ajutorul pompei de mână externă opțională (ref: F7828000). Rezultatele pot fi stocate în memoria internă și imprimate pe raport.

O procedură poate fi selectat pentru a monitoriza CO în aerul înconjurător, folosind senzorii interni. Un program intern permite masurarea CO maxim in testul camerei cazanului atmosferic cu 15 valori de exploatare forestieră.

UNIGAS 2000

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs