KoCoS ACTAS 2.50 Software modules-Control & Automation

Garantie 12 Luni

kokos logo

Control & Automatizare

Modulul software de control și de automatizare include o gamă largă de funcții de monitorizare și control pentru testarea automata de comutație într-un test, fabrica si pe site-ul de mediu.

Diverse elemente de acționare și surse pentru asigurarea condițiilor de testare configurabile, cum ar fi selectarea de sistem bobina, bobina sau tensiune a motorului sau a presiunii de acționare interne și externe, de exemplu, pot fi controlate prin intermediul unor interfețe logice analogice și canale binare sau, caracteristicile semnalului rampă pot fi emise pentru a testa supratensiuni și comunicate de supracurent. O serie de alte funcții automate utile pentru monitorizarea contorului de operare (inclusiv o funcție de alarmă) și pentru testele de izolare completa a pachetului.

 

Extins Testare & Analiza

Extensia  Modulului  de Testare si  Analiza oferă funcții de testare și de analiză extinse. Printre acestea se numără executarea nesupravegheată și evaluarea statistică a testelor de viață. Modulul dispune de asemenea de instrumente pentru testarea și evaluarea tipurilor speciale de unitate, cum ar fi unitățile pneumatice sau cu magneți, de exemplu. De asemenea, sunt incluse metode matematice avansate, cum ar fi calcularea canalelor virtuale pentru analizele de putere și evaluarea caracteristicilor semnalulor înregistrate utilizând caracteristicile de referință, în conformitate cu IEC 62271 sau elemente de referință personalizate, curbe, de exemplu.

 

Statistici

Modulul software de statistică conține funcții pentru exploatare forestieră și efectuarea analizelor statistice ale defectelor la instalații de comutație identificate de sistemul de testare sau de tester.

O casetă de dialog de intrare configurabile în mod liber face ușor să intre și să clasifice orice fel de tipuri de defect sau de cauze. Intrările sunt toate realizate într-o bază de date separată și poate fi supusă analizei statistice, în conformitate cu diverse criterii. O altă caracteristică excelenta  este atractiva prezentarea evaluării în text și sub formă grafică.

Acumulările de defecte în anumite zone pot fi detectate, făcând posibil să se tragă concluzii cu privire la punctele slabe constructive și funcționale ale tipurilor specifice de comutație.

 

Interfețe de date

Modulul software interfete de date  ofera diverse interfețe pentru importul și exportul de date de măsurare, rezultatele testelor și datele obiectului de test.

 

Cu ajutorul acestui modul, înregistrările pot fi exportate în fișiere text și apoi prelucrate ulterior în programe externe, cum ar fi MS Excel.

Rezultatele testelor și datele obiectului de testare pot fi exportate în baze de date MS Access în scopuri statistice. În plus față de export de date, acest modul software permite, de asemenea, datele de măsurare să fie importate din diferite sisteme externe de analiză în ACTAS. Conectarea la sistemele de baze de date externe, cum ar fi SAP, este de asemenea posibil prin intermediul fișierelor XML structurate, pentru generarea automată de locuri de muncă de testare, de exemplu.

 

Gestionarea datelor extinse

Modulul software Extended  de management al datelor oferă posibilități extinse de prelucrare a datelor și a rezultatelor testelor, în special atunci când se utilizează Actas într-un mediu staționar, pe suport de rețea. datele de testare pot fi comprimate și arhivate în mod automat.

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs