Teledyne LeCroy HVD3106 - Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune 1 kV, 120 MHz

Garantia oferita este conform cu cea oferita de producator

lecroy logo

Sonda Diferentiala de Inalta Tensiune Teledyne LeCroy HVD3106 - 1 kV, 120 MHz

Sondele diferentiale de inalta tensiune Teledyne LeCroy asigura CMRR ridicat pe o plaja vasta de frecvente, in scopul inlaturarii provocarilor ce intervin in masurarea electronicelor de putere in medii zgomotoase cu faza mare. Sonda este usor de folosit si permite efectuarea de masuratori sigure si precise la inalta tensiune sub curent constant.

Seria HVD3000 de sonde diferentiale de inalta tensiune acopera o gama completa de aplicatii, de la surse de putere in comutatie cu 120/240 V, pana la aparatura electrica de clasa 600 V si 5 kV. Tabelul urmator ofera o lista de modele de sonda recomandate pe baza dispozitivelor specifice aflate sub testare.

Teledyne LeCroy HVD3000 High Voltage Differential Probes

 

Caracteristici Generale:Teledyne LeCroy HVD3100 High Voltage Differential Probes Siguranta

  • Evaluat la 1kV CAT de siguranta
  • O excelenta ratie de suprimare a semnalului in faza (CMRR) pe o plaja vasta de frecvente
  • 1% acuratete a amplificarii
  • Capabilitati de abatere proportionala mare la atenuare atat joasa, cat si inalta
  • Cuplare AC sau DC
  • Conexiune activa ProBus cu redimensionare automata
  • Capabilitati Auto-zero
  • Compatibilitate cu o plaja vasta de osciloscoape

Cea mai Vasta Aplicabilitate

Sondele diferentiale de inalta tensiune HVD310x acopera o gama larga de aplicatii, de la surse de putere in comutatie cu 120/240 V, pana la aparatura electrica de clasa 600 V si 5 kV. Este singura sonda cu estimare de siguranta la 1kV ce deserveste toate conditiile clasei 600 V.

O Excelenta Ratie de Suprimare a Semnalului in Faza

CMRR-ul sondelor este exceptional pana si in cazul frecventelor foarte inalte, imbunatatind considerabil capabilitatile de masurare in mediile zgomotoase cu faza inalta intalnite in cadrul electronicelor de putere. CMRR-ul ridicat, combinat cu zgomotul redus al sondei si abaterea proportionala mare, fac ca aceste sonde sa fie capabile sa masoare semnale foarte mici de control sub curent constant la tensiuni cu faza inalta.

Masuratori de Inalta Precizie

HVD asigura o acuratete la amplificare de 1%, facand posibila masurarea precisa de tensiune. Functia AutoZero intareste precizia de masurare , permitand calibrarea cu abateri reziduale proportionale in timpul masuratorii.

Integrare Completa a Sondelor

Conexiunea ProBus asigura probei putere si comunicare, eliminand nevoia de a folosi surse de alimentare separate sau baterii. Atenuarea este selectata inmod automat pe baza ajustajelor plajei de amplificare a osciloscopului (V/div).

 

Accesorii:

Teledyne LeCroy HVD310X 3106-6M, High Voltage Differential Probes Accessory Diagram

large teledyne lecroy logo

Teledyne LeCroy HVD3106 High Voltage Differential Probes

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs