Teledyne LeCroy LM10Zi-SATAbus D - Pachet de Decodare SATA pentru LabMaster 10Zi, Compatibil SATA Gen 1, 2 si 3

Garantie 12 Luni

lecroy logo

Teledyne LeCroy LM10Zi-SATAbus D - Pachet de Decodare SATA pentru LabMaster 10Zi, Compatibil SATA Gen 1, 2 si 3

 

Pachetul SATAbus TD asigura declansare comprehensiva de protocol SATA 1.5 si 3 Gb/s pe osciloscopul WaveSurfer 6 Zi, folosind un declansator hardware pentru cea mai eficienta depanare.

Caracteristici Generale:

Capabilitatile de declansare includ singurele declansatoare SATA Special Control Symbols, SATA Special Primitives, FIS Frames, Error Frames sau Bus Condition, gasite pe un osciloscop. Este posibila declansarea unui FIS specific prin setari de registri specificate si abilitatea de a specifica detalii despre cadrul FIS necesar pentru declansare, incluzand valori specifice de sarcina utila in locatii specifice. Mai mult, Pachetul SATAbus TD asigura functii de adnotare a decodificarii.

Pachetul de adnotare a decodificarii SATAbus D este disponibil pentru majoritatea osciloscoapelor Teledyne LeCroy si permite decodificarea straturilor Link ale semnalelor din stratului fizic SATA 1.5, 3 si 6 Gb/s. Informatia decodificata este adnotata apoi formei de unda din stratul fizic. Diverse sectiuni ale protocolului sunt codificate pe culori pentru a usura intelegerea traficului de protocol. Tot traficul de protocol este afisat intr-un tabel, fiind inclusa si o varietate de functii de cautare.

large teledyne lecroy logo

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs