Teledyne LeCroy ZS4000 - Sonda Activa de Tensiune 4 GHz, 0.6 pF, 1 MOhm

Garantie 12 Luni

lecroy logo

 

 

 

LIVRARE DIN STOC - PRET SPECIAL!

Sonda Activa de Tensiune Teledyne LeCroy ZS4000 - 4 GHz, 0.6 pF, 1 MOhm

Seria ZS de sonde asigura o impedanta inalta si un set vast de varfuri de sonda si accesorii de legare la masa pentru a face fata unei plaje variate de situatii de sondare. Rezistenta inalta de intrare de 1MΩ si capacitanta joasa de intrare de 0.9 pF, fac ca aceasta sonda sa fie ideala pentru toate frecventele. Seria ZS asigura o latime de banda de sistem completa pentru toate osciloscoapele Teledyne LeCroy cu latimi de banda egale sau mai mici de 4 GHz.

Teledyne LeCroy ZS Series Tabel Comparativ

Caracteristici Generale:

  • Usor de folosit, integrat cu osciloscopul
  • Inalta fidelitate a semnalului de pana la 4 GHz latime de banda
    • Incarcare redusa cu sarcini – Impedanta inalta de intrare si capacitanta mica
  • Dinamica de intrare de ± 8 V
  • Rezistenta de intrare de 1MΩ
  • Capacitanta de intrare de 0.6 pF
  • Abatere proportionala de ± 12 V
  • Conexiune ProBus
  • O varietate de varfuri si cabluri

Impedanta Ridicata Reduce Sarcina in Circuit pe Toata Latimea de Banda a Osciloscopului

Inginerii au deseori sarcina de a sonda semnale de inalta frecventa si inalta fidelitate. Sondele pasive tipice cu rezistenta si capacitanta inalta de intrare asigura un bun raspuns la frecventele joase, dar la frecvente inalte incarca circuitul cu sarcini ce distorsioneaza semnalele. Seria ZS prezinta rezistenta inalta de intrare (1 MΩ) si capacitanta mica de intrare (0.6 pF) pentru a reduce incarcarea cu sarcini a circuitului pe toata latimea de banda a sondei/osciloscopului. ZS4000 este ideal pentru osciloscoapele de pana la 4 GHz.

O Varietate de Varfuri de Sonda pentru Sarcini Variate

Dimensiunile reduse si plaja extinsa de varfuri de sonda standard si optionale pentru seria ZS de sonde, fac ca aceste sonde sa fie pregatite pentru orice sarcina dificila de sondare. Varietatea de cabluri flexibile si cleme precum cablurile cu unghi drept, adaptoarele Y si prinzatoarele pico este disponibila si pentru punctele de testare ce sunt situate la distanta mare unele fata de altele.

Legarea Inovativa la Masa Asigura cea mai Ridicata Fidelitate a Semnalului

Pastrarea unei bucle scurte de legare la masa este critica in eliminarea efectului de inductanta ridicata asupra semnalului. Seria ZS de sonde asigura numeroase capabilitati de legare la masa pentru a oferi cea mai inalta fidelitate de semnal, eliminand efectul buclei asupra semnalului.

Accesorii Sonda:

 Teledyne LeCroy ZS4000 Diagrama Accesorii

large teledyne lecroy logo

Teledyne LeCroy ZS4000 Specificatii Tehnice

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs