AOIP IRTEC P Termometru IR pentru domeniu extins cu TTS laser pointer

Garantie 12 Luni

Irtec P termometre cu infraroșu sunt o serie de instrumente portabile de înaltă performanță proiectate ergonomic, cu un timp de răspuns scurt (<150 ms), un ecran de înaltă rezoluție mare LCD cu iluminare din spate automată și manevrare ușoară.

Emisivitatea poate fi reglată manual sau printr-o tastatură 0.10-1.00.

Măsurarea valorilor instabile este posibilă prin programarea filtru digital. In plus, operatorul poate activa măsurarea valorilor minime și maxime pentru a identifica punctele fierbinți, operațiunile de Tmax-Tmin și de compensare a temperaturii mediului ambiant. Ecranul afișează temperatura măsurată și măsurarea modului curent.

Alarme

Alarme înalte și joase pot fi programate și activate pentru a identifica punctele fierbinți în timpul scanărilor rapide sau pentru monitorizarea temperaturii pe o perioadă lungă de timp. Alarme declanșează o avertizare sonoră precum și o indicație vizuală pe ecranul LCD.

Sistem de indicare cu laser

Un laser pointer dublu integrat arată dimensiunea reală a țintei (adevărata dimensiune țintă, TTS) la distanțe diferite. Acest sistem unic și inovator preia dual laser pointer tradițional traversat și garantează identificarea ariei suprafeței țintă reală, indiferent de optica.

Stocare a datelor

Seria P Irtec are o memorie internă de până la 500 de valori etichetate cu ceas de timp real. Măsurătorile pot fi descărcate pe calculator prin USB. Datele pot fi afișate ca o listă sau grafic utilizând software-ul IRLogman ca opțiune.

Intrare auxiliară pentru termocuplu.

În scopul de a extinde capacitățile lor operative, instrumentele sunt, de asemenea, echipate cu o intrare auxiliară pentru termocuple de tip K și S. Atunci când este utilizat cu un termocuplu de referință, această caracteristică poate fi utilizată pentru reglarea automată a emisivitate.

Sistemul optic de termometre în infraroșu Irtec P constă într-o lentilă de înaltă calitate, care aduce energia în infraroșu la detector, un filtru și un câmp de oprire, care solicita definește conul vizual și dimensiunea țintă minimă. Detectorul este plasat în punctul focal al sistemului optic. Nu sunt necesare operații de focalizare.

Punctele-cheie ale gama Irtec P termometre în infraroșu:

Interval de temperatură: -30° C - 2000 ° C

Mai multe tipuri de răspunsuri spectrale disponibile pentru a acoperi un număr mare de aplicații: 8-14 pm, 1,6 pm, 0,9 pm

Timpul de răspuns scurt: <150 ms

Pointer dublu roșu laser cu sistem de adevărata dimensiune țintă

Emisivitate reglabila: 0.10-1.00

TTS cu laser 

Fiecare model din seria Irtec P este echipat standard cu un laser dublu loc TTS, True Dimensiune țintă. Acest sistem dublu laser pointer arată dimensiunea reală a țintei fiind măsurat la distanțe diferite, ceea ce împiedică de la măsurarea temperaturii în afara țintei.

Acest sistem unic și inovator merge dincolo de limitele de vechiul sistem pe bază de laser pointer traversat. cu laser dublu TTS garantează diametrul zona corectă este măsurată de-a lungul căii optice.

Cum de a trage în mod corect o țintă

Termometrul în infraroșu este bine poziționat pentru a măsura țintă 1 temperatură, deoarece cele două puncte laser sunt pe țintă, adică a face un diametru mai mic decât ținta.

Pentru Target 2, plasat la 3000 mm, termometrul are un punct de măsurare de 82 mm. Un singur punct cu laser atinge ținta 2, dar al doilea nu. 

IRTEC P

Nu exista accesorii compatibile cu acest produs